Geçen hafta deplasmanda Alanyaspor’u 3-2 yenerek tehlike bölgesinden uzaklaşan Çaykur Rizespor, dün de deplasmanda oynadığı Konyaspor’a 2-1 yenilerek yeniden düşme tehlikesi hattına indi.. 
Konya’daki maçta, gördüm ki,Rizespor’da bana göre 10 numaranın yanında kaleci transferini de gündemine almalıdır. Çünkü  Afrika Kupası maçları için ülkesine giden ve  takımından uzun bir süre uzak kalacak.Diallo’nun yerinde Rizespor’un kalesini koruyan Gökhan’ın, hem dünkü, hem de Alanyaspor maçında toplam da yediği 4 gol affedilir cinsten değildi. 
Hikmet Karaman bana göre tercihini 10 numaradan değil kaleciden yana kullanmalıdır. Atmacalar, ivedilikle kalesini güvenilir bir isme teslim etmelidir. Yoksa  işi çok zor gözüküyor. 
Türkiye kupasında  grubundan  lider çıkmaya başaran Rizespor, bu hafta  Rize’deki Karabükspor maçını mutlak kazanmalıdır. Bu maç Rizespor için çok önemli ve dönüm noktası olacaktır.
Bu arada ileride yalnız kalan Kweuke’nin mutlak gollük bir  şutunun direkten dönmesinin de şanssızlıktı. Recep Niyaz’ı attığı akıl dolu golünden dolayı da kutlamak gerekir. FİFA kokartlı hakem, Halis Özkahya ise bana göre de eski formundan bir hayli, uzaktı.