Türkiye İkinci Lig Beyaz gurupta zirve mücadelesi veren Trabzon ekibi 1461 Trabzon, Kırşehirspor ile karşı karşıya geldi.

Ortahisar Yavuz Selim Sahası’nda oynanan ilk devrenin son maçında 1461 Trabzon, rakibini ilk ve ikinci yarıda bulduğu goller ile  4-1 mağlup etti.

Kırmızı-Lacivertliler, 10.dakikada Kırşehirsporlu Ali Fuat Okur’un kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip 22.dakikada Tolga Şahin ile skorda eşitlik sağladı.

37.dakikada 1461 Trabzon bir kez daha öne geçti. Bu dakikada yeşil-beyazlı takımın savunma oyuncusu Cihat Aktaş’ın kendi kalesine attığı golle ev sahibi takım skoru 2-1 yaptı.

44.dakikada bu kez sahneye çıkan 1461 Trabzon’un genç forveti Behlül Aydın,  takımının 3.’ncü golünü Kırşehirşehir ağlarına taktı.

Karşılaşmanın son dakikalarına kadar atakları geliştiren kırmızı-lacivertliler, 90 dakikada Emirhan Zaman ile skoru 4-1 yaptı.  Ve maçta bu sonuçla tamamlandı.

Trabzon ekibi bu galibiyet puanını 38’e çıkardı ve ligin ilk  devresini  Esenler Erokspor’un arkasında  ikinci sırada bitirdi.

Trabzonspor'un yıldızı Pepe, halı sahada görüntülendi Trabzonspor'un yıldızı Pepe, halı sahada görüntülendi

İkinci yarı 13 Ocak 2024’de  Trabzon’da oynanacak olan Kırklarelispor karşılaşmasıyla başlayacak.

Kaynak: Kamil Anahar - Karadenizde Sonnokta