2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1461 Trabzon, gözünü yarın deplasmanda konuk olacağı Serik Belediyespor karşılaşmasına çevirdi. Son çalışmasını bugün yaptıktan sonra akşam saatlerinde hava yoluyla Serik Belediyespor ile oynayacağı maç için Antalya’ya gidecek olan Kırmızı-Lacivertli ekipte cezalı olan Tarık Tekdal ile sakatlıkları bulunan Kerem Baykuş, Utku Şen ve Enes Karakuş takımdaki yerlerini alamayacak.

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 – Trabzonspor: 1 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 – Trabzonspor: 1 (Maç sonucu)

Ligde 34 puanla lider Esenler Erokspor’un 3 puan ardından ikinci sırada yer alan 1461 Trabzon, Serik Belediyespor’u mağlup ederek zirve takibini sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Ercümend Coşkundere, Serik Belediyespor deplasmanında mutlak 3 puan için sahaya çıkacakların söyledi. Ligde iyi bir çıkış yakaladıkların ve bu çıkışlarını Serik’i devirip sürdürmek istediklerini ifade eden Coşkundere, “Kazanarak yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.

Kaynak: Erdoğan Bekar - Karadenizde Sonnokta