Trabzonspor’un mağlubiyeti üzerine bir sürü spekülasyon yapıldı Bana göre gereksizdir. Bir söz var “Hatice’ye değil neticeye bakın” Ben de neticeye baktım o kadar. Şimdi gelelim AEK maçına.

Atina’da Seyirci yok, avantaj sıfır.Bunlar Trabzonspor’un şansı. Allah yürü kulum dedi. Geldik Trabzon’a;Yine beş dakikada ilk devreye 2-0 galip girdiler.

Fakat ikinci yarı söktüremediler.Allah Trabzonspor’a yine “Yürü kulum” dedi. Futbolda bunlar hep var.Olur. Gün gelir aleyhinize de işler.

Onu da sineye çekeceksin. Ha,şimdi saha içine atlayalım.

Bence Ünal Hüseyini niye kenara aldı bu bir. Yerine alınanlar daha mı iyi? El-Cevap; Yok. Peki böyle bir maçta adam mı denenir, kadro mu bozulur? Yine yok. Ünal bu işi bilmiyor mu?

Elbette biliyor. Peki niye yaptı?Etrafın dolduruşuna geldi.

Yok Obi Mikel miş Yok Fernandezmiş vs. Oldu mu? Olmadı tabii.

GELELİM YUSUF SARI’YA

Ünal gibi futbolun içinden gelen bir teknik direktörün bilmesi gerekir.

Bu denli maçlarda yeni oyuncu ve gençlerin sizin beklentilerinize yüzde yüz cevap vermesi mümkün mü? çok uzak ihtimal.

Ünalın Yusuf’u Önce oyuna alıp sonra dışarı alması ikinci affedilmez hatadır.Evet Yusuf kendisine atılan toplarda geç kaldı, yerine geç ulaştı. Aldığı toplardan bazılarını doğru kullanamadı.

Ama bunlar tek tek, arada olan ve zaman zaman gözüken hatalar. Çocuğu tutup dışarı almak yerine ikaz edip oyunda saklaman gerekirdi Ünal, olmadı.

Bakın bu çocuk 20-21 yaşında, tam kazanılacakken çocuğu 2 yıl geri ittiniz.Moralinin, kendine güveninin ve basiretinin içine ettiniz.

Yusuf her iki Abdulkadir’den de daha güçlü bir fiziğe sahip, yere sağlam basan, mücadelelerde ayakta kalan, tekniği çok iyi olan ve kondüsyon itibarı ile dışarıdan dahi seyredene güven

veren bir oyuncu. Sadece bu maçta bocaladı.Bunu da kazanmanın yolu dokunmayacaktınız.

Sonra öyle sahada da aşırı sırıtıp sizin mağlubiyetinize müessir bir durumu da yoktu. Olmadı, ben Yusuf Sarı’nın çok iyi bir oyuncu olacağı kanaatindeyim. Hem de en kısa zamanda

çok yakında.Aman Yusuf sakın moralini bozma aksine daha da hırslı ol Aslanım.

Gelelim mağlubiyet konusunda ki eleştirilere. Trabzonspor bu turu geçmiştir,istenilen hedefe ulaşılmıştır buyolda bu gibi yenilgiler makul ve normaldir.Karşınızda bir AEK takımı var.

Bence özellikle maçın büyük bölümü onların kontrolünde oynandı.

Trabzonspor iyi iş gördü. Bu kadar.