Göztepe maçında yaşanan hakem skandalının daha yankıları bitmeden Alanya karşısındaki Abdulkadir Bitigen rezalet yönetimi açık söylemek gerekirse isyan ettirdi. Daha maçın başında Abdulkadir Parmak, Georgios Tzavellas tarafından makasa alınarak ceza sahası içerisinde düşürülmesine Bitigen’in seyirci kalması kafamda derin kuşkular oluşturmuyor değil.

Hele de Abdulkadir Parmak’a gösterdiği kırmızı kart ise tam bir rezaletin son perdesi idi. Trabzonspor lehine vermediği fauller, taçlar, elleri ise saymama gerek yok. Bordo-Mavililer’e gösterdiği kartlarda ise sabır sınırlarını zorlayacak cinstendi. Abdulkadir hoca soyadına münhasır ‘Bitigen’ bu meslekte yol alıyor. Burada dikkat edilmesi gereken konu ise Trabzonspor üzerinde öyle böyle değil oynanan çirkin oyunlar. Bordo- Mavililer ne zaman zirveye bir ışık yaksa bazı kirli eller ve vicdanlar devreye giriyor önüne kesmek için planlarını devreye sokuyor. İşte burada yönetim uyanık olmalı.

Masaya gerektiği gibi yumruğunu vurmalı. Tabii ki burada tek başına yönetime sorumluluk yüklenmemeli. Topyekün herkes sevdası için kirli oyunu bozmak için kenetlenmeli. Eğer birlik ve beraberlik içerisinde olamazsak yarın geçmiş olsun der bir kayıp yıl daha hanemize ekleriz. O nedenle bir olalım diri olalım diyorum ben. Meydanı da bu gibi hizipçilere bırakmayalım gerektiği dersi hepsine verelim.

Maça gelince..Trabzonspor’da herkes Alanya maçında yaşanan onca olumsuzluğa rağmen kazanmak için tabiri caizse canını dişine taktı. Ünal Karaman akıllı bir oyun taktiği belirledi ve alınan zaferin altına imza attı. Ama taraftarları ayrı bir yere koyuyorum. Onlar sahadakilere inandı müthiş destek verdi. Bordo-Mavili oyuncularda bu desteği karşılıksız bırakmadı. Herkese helal olsun. Son söz ise..Bu takım birilerinin gözünü korkutmaya, uykularını kaçırmaya devam edecektir. İzleme de kalın.