NOKTA ATIŞI TRANSFERLER
Transfer yapılmayacak diye eleştiri yağmuruna tutuldular. Hatta daha ileri gidilerek o ki ağlayacaktınız neden göreve geldiniz dediler. Tabii ki en çok eleştiriyi alan Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu oluyordu.

Kulübün yaşadığı ekonomik sorunlar kimsenin umurunda olmuyordu. İlla da transfer deniyordu. Bereket versin ki, transferde şimdilik önemli adımlar atıldı.

Ve en önemlisi nokta atışlar yapılarak yeni oyuncular kadroya katıldı. Bizlerde herkes gibi merak ediyoruz, kadroya katılan oyuncuların nasıl, ne kadar katkıları olacak Bordo-Mavililere?

Bekleyip görelim. Ligin başlamasına şunun şurasında ne kaldı?

YETERKİ ÖN YARGILI OLMASIN?
Başkan Ahmet Ağaoğlu sezon açılışı öncesi ve sezon açılışında yaptığı açıklamalarla camianın gönlünü fethetti. Önemli konulara vurgu yaptı. Bizler her defasında Ağaoğlu’nun bu işin üstesinden geleceğine inananlardanız.

Yeter ki ön yargılı olmasın. Yeter ki bariz hatalar yapmasın. Ağaoğlu ekonomisi biraz daha düzgün olan Trabzonspor’a çok şeyler katıp, önemli başarılara imza atar.

Yine de bütün olumsuzluklara rağmen Ağaoğlu’nda umutluyuz. Olmakta zorundayız. Öyle dışardan ve hariçten gazel okumakla ne Trabzonsporlu olunuyor ne de Trabzonspor’a katkı yapıla biliniyor?

PAYLAŞILMAYAN NE?
Trabzonspor bunu yapmalı. Geç bile kalınmış bir uygulamadır. Samsunspor ile oynanan maç inşallah diyoruz bir milat ve bir başlangıç olur. Hazırlık maçlarında öncelik bölge takımlarına tanınmalı. Böyle olmalı.

Trabzonspor’un başarılı olduğu yıllara bir bakın, ligde Rizespor’dan tutun Zonguldakspor’a kadar bütün Karadeniz takımları vardı. Birde ortada fol ve yumurta yokken, bu sadece Trabzonspor’la değil, bütün bölge takımlarının taraftarları birbirlerine adeta düşmanca bakmaktadırlar.

Ne paylaşılmıyor arkadaş? Bu konuda Trabzonspor ağabeyliğini yapmalıdır. Bütün bölge takımlarını bir araya getirip taraftarlarını barıştırmalıdır.

Editör: Haber Merkezi