BİR HAFTA ÖNCE OLACAK ŞEY DEĞİL!
Dün bir dostumuz aradı. Bizden bir ricada bulunmak istedi. Dostumuza ricasının ne olduğunu sorduk. Söyleyeceklerini yazmamızı bizlerden talep etti.

Bakın dostumuzun ricası bizlerden neymiş... “Uzun bir aradan sonra Trabzonspor çalışanları ilk kez maaşlarını zamanından bir hafta önce aldılar, yönetim kurulunu tebrik etmek gerek.”

Bizler dostumuzun söyledikleri karşısında şaşırdık kaldık! Bırakın bizleri bir kenara, Trabzonspor çalışanları yapılan bu jestin karşısında şaşırıp kaldılar. Dedik ya uzun bir zamandan beri ilk kez maaşlarını zamanından alma mutluluğunu yaşıyorlar.

Hepimizin malumu önceki yönetimlerin maaşlar konusunda iki üç ay gecikmelerini kimseler unutmuş değil. Yönetim kurulunu kutluyoruz.

BİR ÜRÜN ALIN, KATKINIZI YAPIN
Edindiğimiz bilgilerde Trabzonspor ürün satışlarının ağır gittiği belirtiliyor. Her defasında biz medya olarak bunun duyurusunu yapıyoruz. Trabzonspor’un yarışan bir takım olabilmesi için... Trabzonspor’un zor süreci atlatabilmesi için... Trabzonspor’un İstanbul takımları ile atar ve racon kesebilmesi için... Trabzonspor’un bugünkü konumunu koruması için... Bir ürün satışına ihtiyacı var.

O nedenle Trabzonsporluyum diyen herkes mutlak suretle Trabzonspor’un ürün satış mağazalarından küçükte olsa bir ürün almak zorundadır. Unutulmamalıdır taraftar olmak, atıp tutmayla olmuyor. Gerçek taraftar her alanda takımına sahip çıkmayla oluyor.

Editör: Haber Merkezi