ATASOY’DAN ÖNEMLİ TESPİT
Hasan Cahit Atasoy’un tespitleri. Atasoy, sosyal medyada paylaştı bu tespitlerini biz de noktasına virgülüne dokunmadan sizlerle paylaşalım istedik. “Bu takıma Sosa ve Kucka’nın fren olduğunu bir daha gördük. Böyle giderse geçen yıldan farkı olmayacak. Tedbir şimdiden şart. Ayrıca Abdulkadir Parmak’ın kadroya gireceğini gördük. İkinci yarı çıkar Sosa ve Kucka’yı.

Takım atsın golleri, bassın gaza, onlarla olmuyor, benim düşüncem olmayacak... 2 türlü kaybedeceğiz ... 1- Para, onu her halükarda kaybediyoruz. 2- Böyle oynarsalar maçları da kaybedeceğiz. Tercih sizin... Seyirci istiyor diye de transfer yapılmaz... Seyircidir ister. Ersun o kadar transfer yaptırdı da ne oldu... Bizim Yusuf, Abdulkadir takımı kurtardı. Senin takımın maç alırsa seyirci tribünlere dolar...

Alt yapıdan gelen yıldız adaylarına da güvenelim... Onlar bence çok iyiler... Cesurlar bir gün, korkaklar her gün ölür... İnşallah bu yıl ben Sosa ve Kucka’da yanılırım da takımımız kazanır.”

Yorum sizlerin...

SOLAK’TAN DUYGUSAL BİR PAYLAŞIM
İyi bir Trabzonsporlu olan Murat Zeki Solak ise sosyal medya hesabından Trabzonspor’la ilgili duygusal bir paylaşım yaptı.

Solak hepimizin duygularına, hislerine tercüman oldu. İşte Murat Zeki Solak’ın o duygusal sözlerle yapılmış paylaşımı: “Çocukluğum ve gençliğim... Sevincim ve üzüntüm... Hatıralarım ve planlarım... Kavgam ve savunuşum...

Velhasıl, yaşamımın her zerresinde var oldun Trabzonspor... İyi ki doğdun ve nice yıllara efsane.”

Editör: Haber Merkezi