HAYIRLI OLSUN
Yok, oğluna ayrıcalık yaptı. Yok, oğlunun hakkı değildi. Yok, adaletli davranmıyordu. Yok, diğer hakemlerin hakkını gasp edip oğluna veriyordu. Falan, filan! Daha neler neler... Gözünüz aydın. MHYK Üyesi Alican Lakot’un oğlu bundan sonra hakemlik serüvenine İzmir’de devam edecekmiş. Şimdi diyeceksiniz ki bunu nereden çıkarttınız. Çağatay Lakot, İzmir’e gidişini kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Bizler de bunu oradan öğrendik. Neyse hadi hayırlısı diyelim. Lakot’un İzmir hakemliğine katılışı, hem Trabzon’a hem de Çağatay kardeşimize hayırlar getirsin.

HERKES UMUTLU DA
Trabzonspor’un Cagliari ile oynadığı maçta ortaya koyduğu futboldan taraftarlar memnun ve umutlu. Bu bize göre Trabzonspor için bir artı. Bizler daha iyi olacağı umudunu taşıyoruz. Çünkü Cagliari maçında bunu gözlemledik. Bir iki aksayan taraf var. Onlar da giderildiğinde Bordo-Mavililerin ligde fırtına olup eseceğine inanıyoruz. Her zaman söylediğimizi tekrar ediyoruz, Trabzonspor’a yediden yetmişe kadar herkesin destek olması şart.

ACELE EDİLMELİDİR
Yönetimden iki üç transfer daha yapılabilir açıklaması geldi. Eğer bu düşünce devam ediyorsa ki ettiği yönünde açıklamalar yapılıyor... Mutlaka acele edilmelidir. Zira lig bu hafta sonu start alıyor. Ligin başında oluşturulacak bir kadronun sonradan yeniden yapılanması zor olur. Birde illa transfer yapılacak diye de bir kayıt şart yok.

Editör: Haber Merkezi