GÖREVİNİ YAPTI
Canla başla çalışıyor. Aman bir aksilik, bir eksiklik olmasın diye kılı kırk yarıyor.

TFF Bölge Sorumlusu Serdar Bali Trabzon’da bugün oynanacak Milli maçtan ötürü gecesini gündüzüne katarak hem organizasyonu yönetiyor hem de şehre gelen federasyonun yetkililerine ev sahipliği yapıyor.

Bali’nin en büyük avantajı futbolun içerisinden gelmesi. Üstelik futbolu üst düzey oynayıp, tanınıp, sevilmesidir.

Serdar Bali ve ekibi Milli takımın Rusya ile oynayacağı maçın organizasyonunu eksiksiz yerine getirdi.

Bali’yi ve ekibini kutluyoruz.

HEP BERABER AKYAZI’YA
Hay deyin bu gün Akyazı Stadyumu’nu doldurmaya var mısınız? Milli takımımıza Rusya karşısında desteğimizi tam manasıyla verelim.

Taraftarlığın ne olduğunu, nasıl yapılması gerektiğini, milli takımımıza yapacak olduğumuz destekle bütün Türkiye’ye gösterelim.

Şehrimiz yıllar sonra ilk kez böylesine bir organizasyona ev sahipliği yapmaktadır. Gelin Trabzon’a bu onuru yaşatanların yüzünü kara çıkarmayalım.

Hep birlikte, hep beraber Ay-Yıldızlı formalarımızı giyip ellerimize Ay-Yıldızlı bayraklarımızı alıp Akyazı Stadı’na gidelim.

SAPLA SAPAN AYRILMALI
Sümer kanunları hala alt yapıda geçerli mi? Merak ediyoruz? Öyle ya Özkan Sümer görevden ayrıldı, bundan sonrası ne olacak?

O kadar işten el çektirilen hocalar var, bunların günahı neydi? Elbette işini hakkıyla yapan, kendini bu işe adayan onlarca hoca görev yapıyordu alt yapıda?

Şimdi yeniden her şey sil baştan mı yapılacak? Biz o zaman hata yaptık mı denecek?

Bize göre alt yapıda Sümer zamanında yaşanan kaos tekrar ele alınıp masaya yatırılmalıdır.

Sapla sapan ayrılmalıdır. Üstelik ivedilikle. Trabzonspor için alın teri akıtan hocalar bir çırpıda uzaklaştırılı vermiştiler.

Haksızlığı gideriverin.

Editör: Haber Merkezi