KATKIYA DEVAM
Trabzon Büyükşehir Belediyesi her zaman Trabzonspor’a destek olmuştur. Olmaya da devam etmektedir. Trabzonspor’la ilgili yapılan bütün etkinliklere de katkı sağlamıştır. Sağlamaya da devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile ilgili aslı astarı olmayan söylentiler yapılmaktadır. Hiç birisinin doğruluk payı yoktur.

Zira konuyla ilgili konuştuğumuz Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bizlere yaptıkları açıklamada Trabzonspor nerede varsa anlayın ki, Büyükşehir Belediyesi mutlaka oradadır, bundan kimsenin şüphesi olmasın diyerek, Trabzonspor’a destek olmaya devam edeceklerini de sözlerine eklediler.

HARİÇTEN GAZEL OKUYANLAR
Olacak şey değil. Duyunca da inanmak istemedik. Ama yazmadan da edemedik! Neden yazma gereği duyduk derseniz? Yaşananlar bize anlatılınca, anlatılanları çok ilginç bulduk, bundan dolayı da yazmaya karar verdik. Olay sezon açılışında olmuş. Diyeceksiniz ki şimdi mi yazıyorsunuz? Evet yazmayı şimdi uygun bulduk. Hikayeye bir bakın.

Yönetim kurulu, Trabzonspor’un Akyazı Stadı’nda yapacak olduğu sezon açılışı törenine nerede eski yönetici varsa hepsine davetiye göndertip açılışa davet etmişler. İki davetiyede eski yöneticilerden Bülent Akyazıcı’ya gönderilmiş. Davetiyeleri alan Bülent Akyazıcı kulübü arayıp, davetiye ayrı adreslere gönderen bayana hemen muhasebeye gidip hesabını kesmesini ister. Kendisine gelen telefon karşısında davetiyelerin dağıtılmasından sorumlu bayan, bir anda şok geçirir.

Öyle ya Bülent Akyazıcı hangi sıfatla, hangi yetkiyle bayanın hesabını kesmesini istiyor? Allah aşkına Trabzonspor’da neler oluyor: Bize öyle geliyor ki, at izi it izi misaline dönüveriyor iş. Hani her şey düzelecekti? Hani Trabzonspor korunup kollanacaktı? Ayıp oluyor beyler. Ne zamandan beri hariçten gazel okuyanlar, kulübün üzerinde yetki sahibi olmaya başladılar?

Editör: Haber Merkezi