DUY VATANDAŞIN İSYANINI MÜDÜR
Vah Trabzon’um sen bu hallere düşecek kent miydin diyesi geliyor insanın. En büyük övünç kaynadığı değil miydi Trabzon spor kenti olduğu.

Şimdilerde böyle mi? Hayır. Neden diyecek olursanız; nereye yüzünüzü çevirseniz hep bir sorunla, bir eksiklikle karşı karşıya kalınıyor. İnsanın içindeki spor şevkini kırıyorsunuz, bırakın spor yapmayı dercesine bir tavır sergiliyorsunuz.

Trabzon bu kadar mı sahipsiz kaldı? Bu kadar mı vurdumduymaz ruh haline büründü? İnanın anlamakta güçlük çekiyoruz.

Şimdi gelelim göze çarpan eksikliklere…

Yiğidi öldürüp hakkını da teslim etmemiz gerekiyor. Her ne kadar eksikliği varsa da Trabzon’a Beşirli Tenis Kompleksi gibi modern bir tesisi kazandıranlardan Allah razı olsun.

Devlet iyi bir tesis inşa etti, ama gelin görün ki aylardır buzlu sular esir almış salonları, insanları spordan soğutmuş. Bir doğalgaz problemi aylardır çözülemez, sıcak su ile spor severler buluşturulamaz?

Bu kadar küçük bir sorunu bile üstesinden gelemeyip, insanları spora teşvik edemiyorsanız, önce kurumun başındaki müdür şapkasını önüne koyup düşünecek. Düşünmek zorundaki ben nerede yanlış yapıyorum da bu problemleri çözemiyorum.

Bir diğer sorun ise kış aylarının spor müdavimlerinin uğrak yeridir Mehmet Akif Ersoy Yüzme havuzu. Buranın durumu da gerçekten içler acısı. İl Spor Müdürlüğü’nün sosyal medya sayfasında yer alan duyuruda vatandaşlara 17.00-20.00’da havuzun kapalı olduğu duyurusu dikkatimizi çekti ve araştırma gereğini hissettik. Ortaya çıkan sonuç hayret verici. Eski havuzun jeneratörüne gerekli bakımı yapmazsanız, müdürlükte çalışanları oradan oraya sürükleyip iş bilenleri oradan gönderirseniz bu sorunlarla hep karşılaşırsınız. Kendi keyfince hareket edip vatandaşı mağdur etmeye kimsenin hakkı yok. Siz vatandaşa orayı kapatamazsınız. Kaç gündür vatandaşların isyanı kulaklarımızın pasını siliyor. Sıkıntı büyük. Umarız Birdal Müdür’de vatandaşın isyanına kulaklarını tıkamaz. Doğrudan şaşmaz.

Editör: Haber Merkezi