SIKINTI EDERLER TABİ!
Trabzonspor, Başakşehir karşısında sezona mağlubiyetle başlarken tüm futbolcular gibi Bordo-Mavili iki genç yeteneği Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı eleştiri oklarının hedefinde olan isimler oldu. Sosa, Kucka gibi tecrübeli isimlerin eleştirilmesi tabii ki normal ama Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir’in ilk maçta yerden yere vurulması kabul edilecek bir durum değil. Trabzonspor’un Gökdeniz Karadeniz ve Fatih Tekke ikilisinden sonra Bordo-Mavililerin alt yapıdan çıkardığı iki değerli oyuncunun Başakşehir karşılaşmasında farklı noktalarda kullanılmasının faturasını onlara ödetmek doğru olmadığını düşünüyoruz.

İddialara göre her iki oyuncu Başakşehir maçı öncesi yapılan son taktik idmanında mevkii olarak beklenilenin aksine farklı bir bölgede denenmesinin rahatsızlığını teknik direktör Ünal Karaman’a yaptıkları baş başa görüşmeyle dile getirdi. Bu bölgede takıma katkı yapamayacaklarını altını çizerek Karaman’a söylemelerine rağmen Başakşehir karşısında kaderlerini değiştiremedi ve 90 dakika sonunda iki futbolcu vasat bir görüntü ortaya koyarak eleştirilerin odak noktası oldu.

Tabii ki son karar mercii hocadır ve kendine göre oyunu kuralına göre oynar. Ama takımın ayarıyla oynamaz. Hangi futbolcunun nerede nasıl faydalı olacağını iyi bilir. O nedenle hep doğru olan hoca değildir. Bazı seslere de kulaklarını tıkamamalıdır. Çünkü önemli olan Trabzonspor’un menfaatleridir.

Editör: Haber Merkezi