BİLGİSAYARDA OYNAR!
Hasan Düzgün ağabeyimiz zaman zaman sosyal medyada önemli paylaşımlar yapar.

Kendisini yakınen takip ederiz.

Yaptığı paylaşımlarda nalına da vurur mıhına da

Her yaptığı palyaşımdan mutlaka bir şeyler anlatır.

Ayrıca karşı tarafa bir mesaj verir.

Sevgili Düzgün, Ersun Yanal’ın Fenerbahçe ile anlaşmasından sonra kendi sayfasındaki paylaşımını sizlerle paylaşalım istedik..

“Yaklaşık 14 yıl futbol oynadım çok kişi tanıdım sporcu, hoca, yönetici. Ersun Yanal kadar ahlaksız, şikeci, paracı, komisyoncu, ihanetçi hulasa para uğruna yapamayacağı yoktur. Fenerbahçeye yazık oldu bu kişiyi kim önerdiyse Fener’in düşmanıdır. Ali Koç gibi iş tecrübesi olan birisinin bu hataya düşmesi anlaşılır değil. Türkiye’nin en büyük kulübüne yakışmadı. Her ne kadar aramızda kötü günler girdiyse Fenerbahçe bizim rakip dostumuzdur, onsuz ligin tadı olmaz. Ersun ilk yarıyı kapatır gider gitmeli de. Bu adam bilgisayarda top oynayan çocukların bilgisi kadar top bilir gerisi boş benden söylemesi.”

İŞİN ASLI
Sen anlat Trabzonspor gurubundan, Fatih Halisçelik yazdı.

Neyi mi?

Trabzonspor taraftarlarıyla Galatasaray Store çalışanları arasında yaşanan kavgayı.

Halisçelik olayı kitabın ortasından yazmış.

Zira kendiside yazısının başlığında şunu diyor

“Gs Store mevzusunu da yazayım bilin.”

“Trabzonspor taraftarı GS Store’nin önünde yürüyüş halinde iken GS Store çalışanı müziği son ses açın demiş ve insanları tahrik etmiştir. Ona rağmen yürüyüş yapan grubun aklı selim insanları, tahrik olup el kol hareketleriyle sözlü hakaret eden taraftarları ayırmış ve polis olaya dahil olmuştur. GS Store çalışanı arkadaş içeri girmiş, polisler gelince tekrar dışarıya çıkmaya yeltenerek el kol hareketleriyle birlikte tüm Trabzonsporlu taraftarlara küfür edince, herkesin izlediği olaylar meydana gelmiştir. Bu olayda bana göre haklı haksız yok. Tahrik eden bir şahıs ve tahriğe kapılan bir kaç şahıs var. Tribünle içli dışlı olan herkes bilir ki, bu ortamda edeceğin bir söz, yapacağın bir hareket istenmeyen olaylara yol açar. Herkesin temsil ettiği camiaya yakışır biçimde davranması gerekir... Bizi zaten olayların içine her zaman çekmeye çalışıyorlar. Sonra anlat derdini anlatabilirsen. Haklı iken haksız duruma düşüyoruz!”

Editör: Haber Merkezi