Birkaç haftadır Trabzonspor’un alt yapısıyla ilgili bir çok şikayet alıyorduk.

Ne yalan söyleyelim, aldığımız şikayetlere pek duyarlı kalmadık.

Nedeni ise belki alt yapıdan sorumlu olan Hamit Cihan’a maksatlı ve önyagılı olanların şikayetidir diye olaylara baktık.

Ve baktık ki şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor, iş başa düştü diyerek, alt yapı ile ilgili bize gelen şikayetler için kınalı güzel kuzumuzu görevlendirmek zorunda kaldık.

Dolaysıyla kınalı kuzumuza yedi yirmidört saat Kadir Özcan ve Akyazı’daki tesislere nöbet yazdık.

Bakınız bir haftalık nöbet sonunda kınalımız bize alt yapı ile ilgili neler getirdi?

Oooo hoş geldin bizim kınalı güzel kuzumuz…

-Hoş bulduk, sağolun varolun.

Kusura kalma, bu kış kıyamet günü köyünden yurdundan ettik seni.

-Olurmu, bizim görevimiz, bizim için görev her zaman kutsaldır.

Eyvallah kınalı kuzumuz..

-Neyse gelelim sadete, verdiğiniz görev için gece gündüz demeden çalıştım, ahan buradan söylüyorum, bu aralar çok sıkça söyleniyorya, yok alt yapı şöyleymiş, yok alt yapı böyleymiş, yemin billah alt yapı hiçbir şey değilmiş. Bakmayın milletin atıp tutmasına.

Yapma kınalımız durup dururken suyu bulundırma.

-Siz hala yine olaya duygusal bakıyorsunuz. Neyi bulandırıyoruz, bu gün Trabzonspor’un A takım kadrosunda oynayanlar, bugünün esirimi? Yapmayın etmeyin biraz gerçekçi olun. Halep oraysa arşin burada. Gidip izleyin alt yapıyı bakın bakalım ne yapıyorlar?

Kınalımız bu gün çok sertsin hayırdır, kış şartlarından dolayı mı bu ruhaliyetin böyle?

-Ne alaka, yine belki birileri kırılacak ama söylemek zorundayım, biliyorsunuz ben kitabın ortasından konuşurum. Hamit Cihan alt yapıyla ilgili hiçbir şey yapmıyor, sahaya çıkıp, iki feyik atmasına sizler bakmayın, İhsan hocanın zamanında alt yapı eleştiriliyordu ama yine ortaya bir şey koyuyordular. Şimdi ise Hamit Cihan etrafına kendisine yakın üç dört hocayı almış, onlarla işi yürütmeye çalışıyorlar, soruyorum burdan diğer hocalar Trabzonspor’un alt yapı hocaları değil mi?  Yeri gelmişken bunuda söyleyeyim, alt yapıda çalışan hiçbir hocaylada ne yakınlığım vardır, nede bir alaka, ben sadece gördüklerimi söylüyorum. Ha bu söylediklerimden birileri alınacak, hiçde umumumda değil, benim için önemli olan Trabzonspor’dur.

Hepimiz için öyle değil mi?

-Doğru hepimizin önceliği Trabzonspor’dur. Buradan çağrı yapıyorum, kime mi? Tabiki Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin’e ve alt yapıyla ilgili görev alan diğer yöneticilere. Şu alt yapıyı Allah aşkına tarafsız gözle objektif bir izleyin, birileriyle de oturup konuşun, bakın her şeyi çıplaklığı ile göreceksiniz.

Kınalımız bizde çağrına sonuna kadar destek veriyoruz.

-Konu Trabzonspor olunca diğer konular benim için teferruhat kalır. Konular çok uzun, diğer konularıda bir başka zaman anlatır yazarsınız, son olarak şunu söylüyorum; Kadir Özcan tesislerinde 30 kişiye yakın bir oyuncu kadrosu konaklıyor, izleyin bakın onları, o otuz kişinin içerisinde bir iki oyuncu ilersi için olacak diyebileceğiniz var mı?

Tamam kınalımız, diğer söylediklerini birkaç gün içerisinde de yayınlarız…Hadi hoşçakal…

Editör: Haber Merkezi