ASBAŞKAN MI OLACAK?
Güldürmeyin adamı. Helede yaşanan bu ekonomik krizde!

Yılın şakası gibi. Ömer Sağıroğlu Asbaşkan olacakmış!

Hadeyin oradan be!

İnsanlarla dalgamı geçiyorsunuz.

İsminin bile asbaşkanlıkla yan yana gelmesi, Trabzonspor gibi bir firmaya hakaret olarak addedilir. Sağıroğlu Asbaşkan olacakmış. Herhalde arkadaşlar kamera şakası yapıyorlardır.

Normal şartlarda bu arkadaşımız, bırakın Trabzonspor’u amatör takıma yönetici yapılmaz. Egosu tavan yapmış, kendisiyle barışık olmayan birisinin çevresiyle barışık olmasını bir kenara bıraktık, yönetici olması mümükün müdür?

Ağaoğlu’yla evvel zaman içerisinde kurduğu dostluk, şuan kendisini yönetim kuruluna taşıdığını, camiada bilmeyen mi var?

Ömer Sağıroğlu asbaşkan olacakmış!

Bırakın Allaha aşkına, Trabzonspor’u kapatmaya mı karar verdiniz? Kim böyle bir algı yaratmak istiyor, anlamış değiliz. Anladığımız, yine bir hesap kitapın yapılmak istendiğidir. Sağıroğlu asbaşkan olacakmış!

Yapmayın etmeyiniz, bu işi bu kadar ucuzlatmayınız. Uyanın beyler, Trabzonspor gibi bir firmadan bahsediyoruz. Ne olur işi fazla sulandırmayın

BUNADA ŞÜKÜR
Sosyal medya yıkılıyor. Klavyenin başına geçen yazıyor.

Ünal Karaman bıraksın. Burak Yılmaz gönderilsin. O yapılsın, bu edilsin. Herkes kendisine göre racon kesip, akıl fikir vermeye çalışıyor. İş buralara kadar düşmüşse eyvahki ne eyvah? Trabzon işte bundan zor. Trabzonspor’da hocalık yapmakta, futbolcu olmakta, yöneticilik icra etmekte cidden zor. Yinede bu kadar olumsuzluklara rağmen, bu koca çınar ayakta kalmayı başarabiliyor. Bunada şükür etmek gerek. Kimse şunun hesabını yapmıyor veya yapmak istemiyor. Trabzonspor çıkmaz bir tünelin içerisinde. Bu korku tüneli içerisinde çıkmak için kıvranıp duruyor. Ne varki millet başka bir alemde. Yazık günah.

Editör: Haber Merkezi