Barış Pınarı Harekatı yapılmıştır, devam da etmektedir. Bu harekâtın gerçek amacı nedir? TC neden son yüzyılın en büyük yığınağını güney sınırlarımız boyunca yaptı? Neden ABD, PYD maskesi altında Suriye’ye binlerce TIR silah yükünü taşıdı? Bunca silahlanmanın ve yığınağın gayesi nedir? Diğer taraftan, birileri sırf hükümet ve RTE antipatisi ve düşmanlığı, dahası mevcut siyasi şehvetini tüm vatan menfaatlerinin önüne geçirerek bu Barış Pınarı Harekatı’nın yapılması aleyhinde ileri geri konuştu.  Hadi malum hain HDP’nin zoru belli. Ya diğer dostlarımız neden düşünmeden karşı çıktılar?

Muhtemel bir seçimde radikali Kürtçü oylarına iştahlarının kabarıp onlardan oy beklemek uğruna ne yazık ki bu harekatın kararını veren makamlara saldırıya geçiyorlar. Hani konu “vatan” olunca geri kalan her şey teferruattı? Zımmen evet demişlerse de hemen ardından bir “ama” kelimesini araya sıkıştırıyorlar.

Ya ABD’nin “Geri çekiliyoruz”  beyanatı gerçekte ne anlama geliyordu? Hemen bu beyanatın bir gün sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri güney sınırlarımızdan bin yıllık bir hesaplaşmanın defterini açmak için bu harekatı başlattı. Ama bu tarihi görmek için basiret sahibi ve açık gözlü, akli düşünmüş olmak gerekir. ABD ve batının esas gayesi YPG’yi hatta DEAŞ’ı taşeron olarak kullanıp yaratılan bu defakto alanda hayali bir devlet kurup sonra bunu lav edip İsrail’e katıp Yahudilerin sözde “Arz-ı mevdut-vadedilmiş topraklar(!)” yalanı üzerinde Büyük(!) İsrail Projesi’ni gerçekleştirmektir. Bunu anlamamak ve kavrayamamak için ya aptal veya hain olmak gerekir. 

Bu esnada Batı+ABD’nin yığınağı halen yeni projelerle devam ederken TC de aynen yığınağına ve yeni yeni tedbir ve planlarına devam etmektedir. Bu harekat işte bu büyük planı bozma harekatıdır. İsrail bile “Altı yıllık planımızı Türkler altı günde bozdu” derken, içimizdeki bazı kıt akıllı ve basiretsiz kişiler bunu siyasi bir beklenti olarak nitelendirerek 50 yıl sonra çocuk ve torunlarının başına gelmesi muhtemel felaketi sezemeyip bön bön bakmaktadırlar. 

Şunu önemle belirtmek isterim ki bugün ülkede siyasi mülahazalarla kavga ve bölünme günü değil, birlik beraberlik ve yapılan bu harekatı düğün dernek coşku ile karşılama günüdür. Bu harekat ve batının planı 10 yıl önceden sezilmiş olup güney sınırımıza 888 km’lik beton duvarlar örülmüştür. Bu ABD ve batının hain planlarına karşı alınan en acil ve basit tedbirdir.  Yapılan bunca yığınağın ve aşağımızda mevcut bir topluluğu batının lejyonerleri ile destekleyip moralize ederek kırk yıldır sürekli olarak üzerimize sürmelerinin, ekonomik, sosyal ve askeri alanda bizleri dağıtmak istemelerinin gayesi nedir hiç düşündünüz mü?

Devamı yarın...