Bu sezonun sonuna doğru yol alan Trabzonspor, uğradığı haksızlıklara da artık dur diyor. Dün akşam Trabzon'da Başakşehir'i ağırlayan Trabzonspor galibiyete kilitlenmesine rağmen beraberlikle maçı bitirdi. Bu maçta çok açık penaltıyı görmezlikten gelen maçın hakemi Fırat Aydınus, Trabzonspor'un galibiyet golüne bir anlamda mani olmuş oldu. Virüs sebebiyle seyircisiz oynanan maçta, Trabzon'da görev yapan basın mensuplarının yoğun katılım gösterdiği gözlendi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve yönetim eksiksiz olarak izlediği maçta teknik direktör Hüseyin Çimşir oyun sonuna kadar oyuncularla sürekli temas halinde oldu.

Trabzon'da spor camiasının farkındalığını daima öne çıkarmak için Ergün Ata’nın başkanlığında oluşturulan Türkiye Spor Yazarları Derneği, her geçen gün aktivitesine ilave ederek bugünlere geldi. Bugün, Selçuk Kılıç'ın başkanlığında görev faaliyetini sürdüren TSYD Trabzon Şubesi, Akyazı Stadı’nın altında lokal ve hizmet birimine kavuşarak spor basın camiasına daha iyi ortamlar sunmak için çaba sarf etmektedir.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile birçok konudaki birlikteliği Trabzon'un yerel ve ulusal basınında da olumlu sonuçlar elde etmektedir. Evet, her şeyin en iyisine layık Trabzon halkına bu yıl şampiyonluk yaşatmak için çaba sarf eden Trabzonspor'un futbolcuları artık “bu sene o sene” diyerek birlik mesajı vermektedirler.