Güçlü bir kişiliğe sahiptirler ki kendi kararlarını kendileri alırlar onlar kendi kararlarını alma gücüne ve cesaretine sahiptirler. Menfaatlerinden dolayı bir insanın yanında bulunmazlar yer kapmak için makam için bir yerlere gelmek için inanmadığı güvenmediği için bir insanın yanında durmazlar.

İnsanları giyimine göre makamına göre arabalarının modellerine göre evlerinin güzelliğine göre değerlendirmezler!

İnsanı kişiliğine göre değerlendirirler ona göre o insana değer verir ve önemserler.

Vakarlı bir duruşları vardır ama mütevazidirler gösteriş yapmayı sevmezler, alçak gönüllükleri mütavazilikleri hemen anlaşılır.

Kendi eksiklerini hatalarını ve kusurlarını görüp itiraf edebilirler ve aynı zamanda bunları görüp düzeltmeye çaba harcarlar bu muhteşem bir özellik.

Rol yapmazlar kendi duygularını düşüncelerini açıkça ifade ederler kırmadan onun uymadığını ifade eder.

Elinden dilinden güvenilir o herkes ondan emindir ve güvenir.

Maddiyatın makamın esiri değildir efendisidir insanın kişiliği büyütür sahip olduğu makamlar değil sahip olduğu eşyalar değil sahip olduğu güç değil maddiyat makam bunların büyütmeyeceğini bilir o.

Sadece söylemez yapar, konuşmak kolaydır gerçek farkı gösteren eylemdir ne dediğin değil ne yaptığın önemlidir bunlar söylediklerini yaparlar ve yapacaklarını söylerler.

Günümüzde herkesin tersine popüler olmayı istemezler ve uğraşmazlar şu kadar takipçim şu kadar kişi beni izliyor benden haberdar olsun sosyal medyayla bizim ayarımız maalesef bozuldu.

İşine geldiği gibi davranmaz doğru olan neyse doğru olan odur eğer dışarıdan gelen bütün ayartıcı kışkırtıcı aşağıya çekene set çeker.

Böyle olabilmek çok güzeldir!