Boks federasyonu başkanlığı yapan zat, spor bakanı tarafından istifa ettirilmiştir.Dolayısıyla olağan seçimleri 27 şubat 2019 da yapılacaktır. İstifa ettirilen başkan aldığımız duyumlara göre yasal olarak  aday olamayacak.

Ama takip ediyoruz bu zat o kadar şaibeli durumda olmasına rağmen  yine aday olmak için yasaların boşluğunu   arayıp tekrar aday olmak için uğraş vermektedir.

Yasalarımız elastiki durumda olduğundan çeşitli yorumlara müsait olduğunu biliyoruz.Bu tamam.Fakat şuna hayret ediyorum ve pes doğrusu diyorum.Sizi şaibeli olduğunuzdan bakanlık size istifa ettirmesine rağmen halen başkan adayı olmak için uğraş vermektesiniz enteresan bir durum.

27 şubat 2019 tarihinde yapılacak olan boks federasyonu başkanlık seçimine, Türkiye genelinde yaptığım araştırmalara göre, sanayici iş adamı sayın Suat Hekimoğlu'nun kazanma şansı çok yüksek tabiki şansa bırakmamak lazım bence kendisini kazandırmak gerekir çünkü; diğer yazılarımda belirttiğim gibi bu genç kardeşimiz, genç olduğu kadar dinamik, heyecanlı ve boksu yakından takip eden bir kişi olduğunu biliyoruz.

Bu yazımız Türkiye genelinde sosyal medyadan yayınlanacaktır.Milli takımlardan, gerek antrenör yetiştirme kurslarından olan öğrencilerimize sesleniyorum. boksta adalet, yeni bir heyecan yeni bir sistem yani boks ta ileri olan ülkeler gibi emaneti ehline verecek şekilde yapılanmaya gidileceğinden kuşkum yoktur.

İstifa ettirilen başkanın başkanlık döneminde antrenörler üzerinde çok şaibeler gördük. Bakıyorsunuz, 1 ve 2. kademe belgesi olan kişiler milli takımlarda başkanın şoförünün adamı olduklarından görev almaktadırlar.Hatta   baş antrenörlük bile yapmaktadırlar .Yasal olarak hiçbir şekilde değil baş antrenör, normal milli takımlarda da antrenörlük yapamazlar.

İstifa ettirilen başkan, herkesin bildiği gibi boks federasyonunu kendine özel şoförlük yapan kişiyle idare etmeye çalışmaktadır. tabi iki buna idare deniliyorsa. Böyle bir şey olabilir mi? Boks federasyonunun bünyesinde birinci derecede işleri yürütecek genel sekreter ve memurlar varken bir özel şoförle federasyonu idare etmeye kalkmak Türk Boksu nun ne hale düştüğünü göstermektedir.Hep beraber elele verip Suat bey kardeşimizi başkan yapıp yukarıda belirttiğim gibi bir sistem üzerine oturtmaktır.