Mercan Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Mercan yaptığı yazılı açıklamada, "Mercan Fuarcılık olarak 24-27 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Gümüşhane Tanıtım Günlerinin organizasyonu için şirketimiz 190.000 TL ödeme kaydıyla 02/09/2019 Gümüşhane Dernekler Federasyonuyla insanların huzurunda sözleşme imzalamıştır. Şirketimiz bu zaman zarfında reklam, tanıtım, yer satışları ve organizasyonla ilgili çalışmaların tamamına yakınını tamamlamıştır. 

EMEK HIRSIZLARI...
Organizasyonun bütün işlemlerinin bittiğini gören, sözünde durmayan attığı imzaya sahip çıkmayan emek hırsızı Gümüşhane Federasyon Başkanı ve yine zafer çığlıkları atan bazı emek hırsızlarıyla işbirliği yaparak önümüze türlü türlü engeller koymuşlardır şirketimiz bunları yine kabul etmiştir. Son olarak Gümüşhane’den gelen 17 esnafa ücretsiz stant verileceğini ve esnafın yol konaklama ve yeme içme masraflarını karşılamamız gerektiğini ifade ederek belirtmiştir. Bu şartları kabul etmemizi veya 100.000 TL daha ücret ödememizi talep etmiştir. Bu teklifi reddettiğimizde bizimle çalışmayacağını ifade ederek sözleşmeyi iptal etmiştir. Daha sonra Gümüşhane firmaları ile görüştüğümüzde ÜCRETSİZ STANT VE MASRAFLARIN KARŞILANMASININ SÖZ KONUSU OLMADIĞINI BÖYLE BİR GÖRÜŞMENİN YAPILMADIĞINI İFADE ETMİŞLERDİR. 

HIRSIZ VE AHLAKSIZLAR...
İnanıyorum ki fuar camiasında ki düzgün insanlar, ahlaksızca emek hırsızlığı yapan insanlarla iş birliği yapmayacak emek hırsızlarına haddini bildireceklerdir. Gümüşhane Tanıtım Günleri için yer verdiğimiz esnaf kardeşlerimiz asla mağdur edilmeyecek hatta bu işten kazançlı çıkacaklardır. Bu sebeple zorunlu olduğumuz iller haricinde bu tür hırsız ve ahlaksızlarla aynı ortamda iş yapmamak üzere İL TANITIM GÜNLERİNDEN ÇEKİLİYORUZ. Sevgi, Saygı ve Selamlarımızla"
ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi