Asker babasının doğum günü talebini kırmayan kaymakam, Giresun’un Yağlıdere ilçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli askere sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi. 
Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yapmakta olan Çağrı Yıldız isimli askerin babası ilçe kaymakamı Hasan Uğuz’a ulaşarak oğlunun doğum günü olduğunu fakat vatani görevini yapmakta olduğundan kendilerinden uzakta olduğunu belirterek oğlunun doğum gününün kutlanmasını istedi. 
Ailenin bu talebine duyarsız kalmayan Uğuz, İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Sönmez ile birlikte dün akşam yemeğinde askerle ile bir araya geldi. Yaşananlardan habersiz olan er Çağrı Yıldız, bir anda karşısında kendisi için hazırlanan 21. yaş günü pastasını görünce şaşkına döndü. Sürpriz doğum gününü karşısında duygulanan er daha sonra doğum günü pastasını üfledi.
Kaymakam Uğuz, er Çağrı Yıldız’a Yağlıdere ilçesini hatırlatacak bir anı olması dileğiyle, Yağlıderespor forması hediye etti. Ailesi ile görüntülü görüştürülen asker, bu anlamlı günde ailesinin yokluğunu aratmayan herkese teşekkür etti.
İlçe Kaymakamı Sayın Uğuz ise yaptığı açıklamada, “Ailemizden gelen bu talebi, İlçe Jandarma Komutanımız ile birlikte yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, askerlerimiz bizlere birer emanet, ailesinin yanında ne kadar huzurlu ve güvendeler ise burada da aynı hissi yaşatmalıyız. Askerimize sağlıklı ve mutlu nice yıllara diyorum, inşallah bir daha ki doğum gününü ailesi ile birlikte kutlar” dedi.

Editör: Haber Merkezi