Karadeniz Gençlik Kulupler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Usta, beraberindekilerle birlikte düzenlediği basın açıklamasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman destek çıktıklarını ifade ederek hep yanında olduklarını söyledi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde Trabzon Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı, Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi Meclis Başkanını'nda aralarında bulunduğu bir grupla birlikte basın açıklamasını okuyan Usta, "Trabzon, hükümetimizin ülkemizin üzerine bir güneş gibi doğuşundan bugüne kadar geçen 12 altın yılında hep yanınızda oldu. Sevgili Başbakanımızın çok değerli katkılarıyla bu ülke yüzyıldır hayal ettiklerine kavuştu, kavuşuyor. Gobahis Düşünün Boğazın altından yol geçer deselerdi hayal derlerdi. Hayaldi gerçek oldu. Boğazın üstü de altın gerdanlıklarla süslendi. Bir gün Batıdan borç almayacağız deseler hayaldir diye cevap verirdiler.

Hayaldi gerçek oldu. Bugün almıyor, veriyoruz, Başbakanım teşekkür ediyoruz. Trabzonlular olarak sahil yolumuz Avrupai parklarımız, bahçelerimiz çiçekler gibi şehrimiz ülkemizin en temiz şehri seçildi. Ülke olarak başımız dik yolumuz açık. Artık Batıya el açan yalvaran bir ülke yok. Korkulan sözü dinlenen bölgesinde dengeleri koruyan bir Türkiye var. Bu durumu sağlayan değerli Başbakanımız değil de kimdir? Şunu açıkça belirteyim ki sayın Başbakanımız ülkemiz için bir şanstır" dedi.
Editör: Haber Merkezi