Trabzon’a gelen hizmetlerin öncüsü olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzon için büyük bir şans olduğunu dile getiren Revi  “Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ülkemizdeki terör belası ile yoğun şekilde mücadele ederken aynı zamanda kendisinin büyük bir onur olarak kabul ettiği Trabzon Milletvekilliği görevini de çok hassas şekilde yürütüyor. Trabzon için yüreğini ortaya koyan Sayın Bakanımıza hem Erzincan-Trabzon Demiryolu projesi hem diğer büyük projeler için çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin yol ağı içerisinde bulunan yolların büyük bir kısmının betonlama çalışmalarının yapıldığını belirten Revi konuşmasına şöyle devam etti: “ Yüksek mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız yollardaki beton çalışmalarından oldukça memnunlar. Biz en ücra köşedeki mahallelerimize dahi hizmetlerimizi ulaştırabilmenin gayreti içerisindeyiz. Daha geçen hafta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile Gümüşhane ve Trabzon sınırları arasında kalan Santa Harabelerinin olduğu bölgeye ziyaret gerçekleştirdik.  Güzergahtaki yol çalışmalarını inceledik en ücra köşedeki vatandaşlarımız yol ve benzeri taleplerini doğrudan Sayın Bakanımıza ilettiler. Netice itibariyle bu talepleri İçişleri Bakanımızın gayretleriyle yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz.” 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin yol ağı içerisinde bulunan toplamda 400 Kilometreye yakın ilave yeni yola da beton çalışmaları yapılacağının altını çizen Revi “AK Parti İktidara geldiği günden itibaren bizler Trabzon’da ulaşımı kolaylaştırma hususunda altyapı ve yol çalışmaları bakımında büyük başarılara imza attık. Şimdiye kadar yaptığımız yolların asfaltlanması ve betonlanması çalışmalarının üzerine ilave 400 kilometre yolun beton ve buna ilave olarak diğer yolların asfalt yapılacak olması vatandaşlarımızı ve bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Başta Sayın Bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. 

Editör: Haber Merkezi