Saadet Partisi (SP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Düzenli, Trabzon’daki trafik ve otopark sorununa dikkat çekti. Trabzon’da şehir içi trafiğin arttığını ve Meydan bölgesinde yayalardan çok araç olduğunu belirten Düzenli, merkez dahil olmak üzere ilçelerde de bu sorunun yaşandığını ve buna bağlı olarak otopark sorununun arttığını belirtti.

Düzenli, “Otoparklar şehrin göbeğinde. Belediyeler boş buldukları yerlere kafalarına göre bir çizgi çizerek ‘Burası otopark yeridir’ diyor. Şehirlerin göbekleri otoparklara teslim edilmiş durumda. Halk sokaklarda rahat hareket edemiyor. Bu sorunun aşılması için sadece Trabzon merkezinde değil, ilçelerde de katlı otoparklar kurularak dağınık otopark yapılaşmasının önüne geçilmeli” dedi.

BUNU ÇÖZECEĞİZ
Düzenli şöyle devam etti: “Sizlerin desteği Allah’ın da izniyle 30 Mart seçimlerinden sonra Trabzon’da olan her sorunun çözümü için çalışacağız. Otopark ve trafik sorunu bunlardan bir tanesidir. Temelimizde olan hizmet esaslı belediyecilik anlayışımızla bu sorunu çözeceğiz” şeklinde konuştu. mysoftoday.com
Editör: Haber Merkezi