Vah vah garip ve de yorgun ülkem. Senin gündemini bu kadar basit konular mı değiştirecekti. Kör siyaset nelere kadirmiş. Ne olmuş CHP saraya-külliyeye gitmiş. Gitmiş de ne olmuş dünya mı yıkılmış? CHP Atatürk’ün kurduğu parti değil midir? CHP’nin her üyesi, her vekili, her bakanı, her bürokratı hür iradeye sahip değil mi? Saray-külliye orada ise CHP genel merkezi de aşağıdadır. Uygun olmayan bir durum varsa CHP’nin kurulları ve de bir genel başkanı vardır.

Ne olmuş ki ülke gündemi 4-5 gündür gece gitti, gündüz gitti, aracın plakası şuydu buydu. Rahmi Turan arkadaşım beni yanılttı. Haberin gerçek kaynağı bulunamadı. CHP der ki bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar var. Var da hangi parti rakibinin dağılmasını istemez? Bu kadar önemli bir iş midir?

Bu ülke ne yazık ki her türlü gerçeklerden kaçarak sadece kendi yaşamlarını renklendirme uğruna sığınacak liman arayan binlerce siyasetçilerle doludur. Partilere bakıldığında da en küçük oran CHP’de görülür.

ÖNEMLİ İŞ BURADA

Muharrem İnce’nin ulusal basında ve TV kanallarındaki çırpınmasıdır ki CHP seçmeninin illallah dediği yaklaşımlarıdır. Nasıl bir yaklaşımdır ki küçücük bir olayı ülke gündemine sokmak için verdiği uğraştır. Ne demek CHP içerisindeki çeteler bana kumpas kurdular? Benim üzerime oynuyorlar. Kongrede hepsini açıklayacağım. Ne gerek var Sayın Cumhurbaşkanı adayımız? Şimdi açıklayın neden bekliyorsunuz? Elinizi tutan mı var? Çıkın aslanlar gibi CHP’deki çeteler şunlardır bunlardır desenize. Bilmelisiniz ki artık CHP’si seçmeni kaybolmuşlarken yeniden kendilerini buldurmaya çalışanlara prim vermiyor.

Varsa bir çete partinin kurulları var gider parti içinde anlatırsın. Sizin seçtiğiniz yolda yürüyecek CHP’liler artık yoktur sayın İnce.

KILIÇDAROĞLU HAKLI ÇIKTI
Aklıselim her vatandaşın Kılıçdaroğlu’nun beyanlarına bir kez daha göz atması yeterli olacaktır ki CHP bu olaydan güçlenerek çıkacaktır.

Kaybeden de sayın Muharrem İnce olacaktır.

Şuan Trabzon’da CHP içerisinde toplumda karşılığı olmayan insanlar yok mudur? Vardır. Üstelik yıllardır bir adım öne adım atamamışlarken bırakın katkıyı zarar verdikleri de ortadadır.

Şimdi biz de Muharrem İnce gibi onlara çeteciler mi diyeceğiz?

Sayın İnce bütün sazları eline almış fırsat bu fırsattır gibi mi düşünür bilemeyiz. O yanda İnce sazla, bu yanda divan sazıyla bir şeyler anlatır da partiye zarar verdiğini kestiremez mi?

BUNCA SORUN VARKEN
İç siyaseti bu gibi konular meşgul ederken dış siyasette Suriye’den tutun da terör, ekonomi, işsizlik, ardı arkası kesilmeyen zam fırtınaları, Amerika’nın İngiltere’nin İsrail’in daha nice ülkelerin ülkemiz üzerindeki etkilerinin yansımaları dururken. Soner Yalçın’ın yeni çıkan kitabı bile saraya gitti gitmedi konusundan 100 kat daha önemli konuyken. Bizim önümüze getirilen konulara bakın uğraştığımız işlere bakın. Hakikaten yorgunsun Türkiyem.