Dağıtım bölgesine kurumsal sosyal projeleriyle değer katan Çoruh EDAŞ, toplum ile paylaşma dinamiğinin yanı sıra çalışan kaynaşması ve birlik beraberlik duygusunun güçlenmesi hedefinde düzenlediği Uçurtma Şenliğini Trabzon İli Ayasofya sahilinde gerçekleştirdi.

Doğuş Çay, Ferrero, Lokma Tatlı, Onurlar ve Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu sponsorluğunda düzenlenen şenlik yaklaşık iki bin davetliyi ağırladı. Şenlik kapsamında rengarek uçurtmalar gökyüzü ile buluşurken çocukların yanı sıra ailelerde hafta sonunu doğa ile iç içe geçirme keyfini yaşadı.

Ulusal kanallarda canlı yayınlanan şenlikte açıklamalarda bulunan Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürü Osman Aydın; Trabzon İlinde gün boyu devam eden şenliğimize binlerce kişi katılarak bizleri yalnız bırakmadı. Çoruh EDAŞ olarak hediye ettiğimiz uçurtmalarımız umutla gökyüzünde dalgalanırken, çeşitli oyun atölyelerinde çocuklarımız hayal dünyalarındaki çizgi kahramanlar ile buluştu. Atölyelerde bir araya gelen çocuklar paylaşım duygusu ile oyun oynamanın tadına vardı. Yediden yetmişe binlerce insanı aynı çatı altında buluşturan bu etkinliğin mimarı olmak bizler için gurur verici” dedi.

Editör: Haber Merkezi