İlginç olay dün akşam saat 21.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü karşısında bulunan bir inşaat kooperatifi bürosunda gerçekleşti. Büronun kapısını kırarak içerideki koltuk takımı ve diğer eşyaları balkondan aşağı atan çılgın vatandaş daha sonra bağırmaya başladı. Camları da kıran şahsı gören vatandaşlar olayı hemen güvenlik güçlerine bildirirken, alkol yada uyuşturucunun etkisi altında olduğu gözlenen Tekin H., olay yerine gelen polisleri uzun süre yanına yaklaştırmadı.



Eline aldığı bıçakla kendisine yaklaşmak isteyenleri tehdit eden, eline geçirdiği her şeyi balkondan aşağı atan, zaman zaman da aşağıya düşme tehlikesi geçiren Tekin H.’nin bir süre sonra bölgedeki kooperatiflerin birisinde iş makinesi operatörü olarak çalıştığı ortaya çıktı. Aylardır parasını alamadığını haykıran ve Trabzonlu olduğu öğrenilen Tekin H.’nin yanlış büroyu girdiği hem bölge esnafı hem de polis memurları tarafından anlatılmak istense de yaklaşık 45 dakika ikna edilemeyince, bu kez Köprübaşı Polis Merkezi'nde görevli amir olaya müdahale etti. Tekin H. ile konuşarak kendisini kimin mağdur ettiğini yoldan olayı izleyenler arasından göstermesini isteyen amir, yanına yaklaşan Tekin H.’yi kıskıvrak yakalayarak elindeki bıçağı aldı ve şahsı bölgedeki polis memurlarına teslim etti.

Gerginleşen ortamda bir anlık arbedenin de yaşandığı olayda elini ve vücudunun çeşitli yerlerini kesen Tekin H., olay yerinde bekleyen ve balkondan demir çubuk attığı fakat isabet ettiremediği 112 Acil Servis ambulansı ile Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayın ardından Tekin H.’nin kırarak yola attığı pencere, bardak gibi trafiği tehlikeye düşüren cam kırıkları itfaiye ekipleri tarafından temizlendi.

Kaynak:Hürriyet

Editör: Haber Merkezi