Dün Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Göreve hızlı bir şekilde başlayan ve yaptığı atama ve görev değişiklikleri ile dikkat çeken Zorluoğlu, “Kolları sıvadık, çalışmalara başladık. Sorunları iyi biliyoruz. Önce liyakatli bir ekip kurup, yol haritamızı çizeceğiz. Trabzon’u hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Belediye Meclisi’nin önceki günkü ilk oturumu sırasında kendisini arayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı görüşmeyi sonnokta’ya açıkladı. Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la belediye çalışmaları ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunduklarını belirtirken, ilginç bir detayı daha paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, diğer konuların yanında Trabzon ziyaretlerinde her defasında gündemini oluşturan Değirmendere’deki çimento fabrikasını yine sorduğunu belirten Zorluoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız çimento fabrikasının sökümünde çalışmaların ne durumda olduğunu bizzat sordu” dedi. Erdoğan’ın çimento hassasiyeti çalışmaların daha da hızlanması gerektiğini ortaya koydu.  

Editör: Haber Merkezi