SÖZ YERİNE GETİRİLMEDİ..
Trabzon Ortahisar Belediyesi’nde bugünlerde önemli bir iddia gündeme oturdu. Yerel seçimler öncesi AK Parti’den Ortahisar Belediye başkan yardımcılığı sözü verilerek meclis üyesi listesine yazılan, kapanan belde belediyelerden Çağlayan'ın uzun yıllardır başarılı bir şekilde başkanlığını yürüten, beldede önemli bir etkinliği olan Firar Bayrak atanan üç belediye başkan yardımcısından biri olmayınca kriz patladı.

TOPLANTILARA KATILMIYOR
İddialara göre kendisine verilen söz yerine getirilmeyince adeta köprüleri atan AK Parti Meclis Üyesi seçilen Bayrak'ın hafta başından buyana süren hiç bir Meclis toplantısına katılmadığı da görüldü. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in önceki gece arkadaşları ile birlikte Bayrak'ı ikna etmek için Çağlayan Beldesi’ne gittiği fakat  görüşmede son derece sert  tartışmaların yaşandığı, Genç'in adeta şoke olduğu söyleniyor.

‘ODANIZ DA SiZiN OLSUN’
Çağlayan’da yapılan görüşmede tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada Bayrak'ın “Verilen söz tutulur. Beni  resmen kandırıp herkese mahcup ettiniz” sözlerine karşılık, Başkan Ahmet Metin  Genç'in “Sana da belediyede bir oda verelim, orada çalışmalarını sürdürürsün” teklifi getirdiği, Bayrak'ın da “Odanız da sizin olsun” diyerek sert bir şekilde rest çektiği ve görüşmeyi sonlandırdığı iddia ediliyor.
Editör: Haber Merkezi