Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un gelişimi ve güzelleşmesi için yapacakları daha çok iş olduğunu söyledi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzon'da 4,5 yılı aşkın sürede yaptıkları çalışmaların şehrin her noktasında görülebildiğini ifade ederek, "Biz göreve gelmeden önce Erdoğdu yolunun çift şerit olması, Kanuni Bulvarının yapımına başlanması, kavşak düzenlemeleri, Ayasofya Müzesi'nin çevresinin düzenlenmesi, Uğurlu Karşıyaka yolu ve niceleri hiç konuşulmuyordu. Biz göreve geldikten sonra hükümetimizin desteğiyle bunları Trabzon'un gündemine aldık" dedi.

Projelerin hayata geçirildiğini memnuniyetle izlediklerini belirten Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

Lidyabet 'Zamanında bunları gündeme getiremeyenler, bu projeleri devletin ilgili kurumlarının önüne getiremeyenler, 'bunların parasını Trabzon Belediyesi ödemiyor ki bunları Başkan niye sahipleniyor' diyor. Keşke bu hizmetler onların döneminde gündeme getirilip, projeleri hazırlanıp, imar düzenlemeleri yapılıp yatırımcı bulunup da yapılsaydı. O zaman Trabzon bugün çok daha farklı projeleri tartışıyor olacaktı. Sorumluluğunu yerine getiremeyenlerin bugün yapılanlara karşı hezeyanlı çıkışlarını hayretle takip ediyoruz. Kendi beceriksizliklerini, yapılanları görmezden gelerek unutturmaya çalışıyorlar ama halkımız bunları çok iyi biliyor. Trabzon'un gelişimi ve güzelleşmesi için yapacağımız daha çok iş var.'
Editör: Haber Merkezi