Kent merkezindeki Değirmendere Mahallesi Kıvılcım Sokak'ta oturan kayınpederi Hulusi A'nın evine gelen Ahmet A, bir süredir bu evde kalan ve boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi Gülsüm A. ile konuşmak istedi.

Dışarı çıkan eşi Gülsüm A. ile konuşurken taraflar arasında çıkan tartışmada sinirlenerek cinnet getiren koca Ahmet A, tabanca ile Gülsüm A'nın yanı sıra kayınpederi Hulusi A. ve 14 yaşındaki kızı D.A'ya ateş açtı.

Açılan ateş sonucu göğsünden yaralanan Gülsüm A, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsüne, karnı ve bacağına kurşun isabet eden Hulusi A. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine, ayağından vurulan D.A. ise Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Gülsüm A. ile babası Hulusi A'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, hafif yaralanan D.A'nın ise tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Eşiyle aralarında yaşanan sorun sebebiyle mahkemece evden uzaklaştırılmasına karar verildiği belirtilen koca Ahmet A. ise polislerce gözaltına alınarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
Editör: Haber Merkezi