Trabzonspor devre arası kampının 2'nci gününde hazırlıklarını Antalya'da öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

İSPANYOL KONDİSYONER GÖREVE BAŞLADI


Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana dünki antrenmandan farklı olarak sadece 1461 Trabzon'dan kampa çağrılan Mustafa Akbaş katıldı. 1461 Trabzon'dan alınan Gökhan Alsan ise sakatlığı nedeniyle MR çekiminin ardından  antrenman sahasına gelerek Akçay ile bir görüşme yaptı, ardından otele geçti. Bordo mavili takımın anlaşma sağladığı İspanyol kondisyoner Miguel Peiro da bu sabahki antrenmana çıkarak ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

AKÇAY KANAT ORGANİZASYONLARI ÜZERİNDE DURDU


Bordo mavililer antrenmanda kondisyon çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Bu çalışma sırasında oyuncularına uyarılarda bulunan Akçay, "Kanat organizasyonları anlamında problemlerimizin olduğunu düşünürsek bunları üzerinde çalışmalıyız. Önemli olan anlaşılabilirlik ve uyum" dedi. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Soner Aydoğdu takımdan ayrı olarak koşu yaptı. İspanyol kondisyoner de takımın genel durumu hakkında yardımcı Vdcasino antrenör Turgay Karslı'dan bilgi aldı.

YABANCILARDAN İLK ZOKORA KATILDI


Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın fazladan iki gün izin verdiği yabancı futbolculardan Didier Zokora, kampa bir gün erken katıldı. Bordo mavili takımda diğer yabancı oyuncuların yarın kampa katılması bekleniyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da yarın Antalya'ya gelebileceği öğrenildi.

KALECİ FATİH İZNİNİ İPTAL ETTİ

Eşinin doğum yapacak olması nedeniyle teknik ekipten 14 Ocak'a kadar izin alan kaleci Fatih Öztürk, doğum tarihinin uzaması nedeniyle izni iptal etti. Kulüp yetkililerini arayarak kampa katılmak istediğini ileten Fatih Öztürk'ün gösterdiği davranış, teknik ekip tarafından taktir topladı.

KALEDE ÜÇ GENÇ

Trabzonspor'da kaleciler Onur, Zeki Ayvaz ve Fatih Öztürk'ün yokluğunda kaleyi altyapı kalecileri İbrahim Demir, Ahmet Can ve Recep Ağa koruyor. Üç genç isimde antrenman performansıyla dikkatleri üzerine çekti.
Editör: Haber Merkezi