Gazetemizin yayın kadrosu ile bir araya gelen Ordu Valisi Tuncay Sonel çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Vali Sonel şunları dile getirdi: “Ordu’da yapılan hizmetleri, daha da üzerine koyarak tamamlamayı düşünüyoruz. Yeni görev yerimiz olan 81 ilimizin ayrı güzelliklerinden Ordu’muzu söz sahibi yapacak bir il konumuna getirmek amacındayız. Daha önce Trabzon ve Gümüşhane’de görevde olduğum için Karadeniz’e yabancı değilim.”

KAPIMIZ HER DAİM AÇIK
“Kapımız bütün vatandaşlarımıza her daim açıktır. Devletimizin şefkatini, merhametini, sıcaklığını başta yetim öksüz evlatlarımıza, şehit ailelerimize, gazilerimize, engeli olan vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza, esnaflarımıza, yöre insanımıza göstermeye, onların duasını almaya gayret edeceğiz. Bunları yaparken de Ordu’da var olan, yapılanın üzerine ciddi manada katkı sunacak istihdamdan, turizme kadar bütün alanlara dokunmaya çalışacağız.”

GÜZEL İZ BIRAKACAĞIZ
“Güzel Ordu’muzun güzel insanlarına, güzel işler bırakarak, Ordu’dan vakti geldiğinde hoş bir seda ile ayrılmayı umut ediyoruz. Memleketimizin her köşesi güzel, Ordu ise, hakikaten bir başka güzel. Vakit çalışma, bir şeyler üretme vakti. Yapılan işlerde ve diğer konularda daha da çıtayı yükselteceğiz.” Vali Sonel bölge basınını takip ettiğini de belirterek, gazeteleri okumayı sevdiğini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi