Trabzonspor Galatasaray maçı başlamadan önce, Bordo-Mavililer ‘ben bu ligin kaderini tayin ederim’,Galatasaray ise ligde var olmak için alacak olduğu üç puanın hesabını yapıyordu.Oyunun ilk yarısında Trabzonspor bir adım daha Galatasaray’ın önünde görülse de zaman zaman da konuk takım Trabzonspor’u zorladı.Ancak oyun kurgusunu sahaya yansıtan takım Bordo-mavililer’di.
Hakem Ali Palabıyık’ın sergilediği korkak performans olmasaydı belki de iki takım daha güzel şeyler yapacaktı.Oyun her an bir takım adına dönüşüm gösterecekken gole yakın takım yine Trabzonspor’du. İlk yarı konuk takım istediğini aldı.
İkinci yarı sahada bambaşka bir Galatasaray vardı. Oyunun şeklini değiştirmek üzereyken Trabzonspor’un golü geldi. Bu golden sonra her sporsever Trabzonspor’dan daha çok şeyler
beklerken Galatasaray’ın yoğun baskısı sahanın her yerinde Bordo- Mavililer’e zor anlar yaşattı. Sonucunda aradığı golü 90.dakikada buldu. Bu golde Trabzonspor geri yaslanmanın bedelini ödedi. Bu arada bence 60 dakika defansta canla başla mücadele ederken Hosseini’nin dışarı alınması büyük handikaptı. Madem ki Ekuban oyuna alınacak Yusuf Sarı-Ekuban değişikliği daha doğru olurdu.
Tabi ki kara Ünal hocanındır, bizimki sadece bir düşüncedir. Yenemedik her şey bitmiş değil. Daha çok maçlarımız var.