Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki ikinci maçında Basel karşısında maçın başlarında tedirgin olsa da yine de rakibine göre gerek mücadelede gerekse kazanma arzusunda başa baş oynayan takımdı. Görünen şu ki Trabzonspor’da kim oynarsa oynasın artık anlaşılmıştır ki Trabzonsporluluk ruhu her futbolcusunda vardır.

Trabzonspor golü yedi ama oyundan kopmadı. Elinden geldiğince her alanda rakibiyle başa baş mücadele etti, sonrasında attığımız golle oyunu dengeledi sadece Hüseyin Türkmen’in sağ kanatta yerini yadırdağını görsek de sağ kanattan atak geliştiremesek de Trabzonspor oyuna ağırlığını koyduğu anlarda yakaladığı pozisyonları gole çevirebilseydi hem ülke puanı yükselecek hem de bu gruptaki umutlarını yükseltecekli.

Olmadı yapamadık. Sosa ve Nwakaeme’nin oyuna girmesiye canlılık kazandık. Bu sefer tüm sporseverlerin umutları yine yükselirken tek beklenen galibiyetti. Golü bulduk akabinde golü yedik. Bir anda tedirginlik yaşasak da Basel’in geldiğinden fazlasını rakip kalede gösterdik. Ama yenemedik. Bence Trabzonspor iyi yoldadır daha iyi olacaktır. Ama hala beklentimiz olan futbolcuların performansı bu takımı düşündürmektedir. Artık önümüze bakacağız. Önümüzde bir Rizespor maçı var bu da çok önemli.