2019-2020 futbol sezonunun adı başlığım; Rahat uyu büyük kaptan, bu sezon senin adına Süper Lig oynanacak. Kimler, kim düşünüp bu ismi ortaya koyduysa ve bu ismi bu sezona kimler yakıştırdıysa teşekkürler.

Sen değil misin “Trabzonspor’dan başka kulübe gitmem. Ben Trabzonlu’yum Trabzonspor’luyum. Başka bir kulüpte başka bir kaptanın arkasında sahaya çıkmam” diyen. Bravo sana ve senin gibi düşünenlere. Sen her zaman Trabzonluların kalbinde, beyninde ve düşüncelerinde büyük kaptan ‘Dozer Cemil’ olarak yaşayacaksın ve yaşatılacaksın. Mekanın cennet olsun.

Şimdi sıra bu sezonun Trabzonspor için iyi geçmesi ve başarılı olması, sezon sonunda da Şampiyonlar Ligi’ne nasıl katılınır düşüncesinin yerleşmesi çalışmalarının yapılması sürecinin en iyi şekilde değerlendirilmesi nokta atışı transferlerin gerçekleşmesidir.

Genç isimlerin takıma kazandırılması alkışlanmalıdır. Uzun bir sürecin eseri olarak görüyoruz bu transferleri. Başka scout ekibinin çalışmalarını alkışlıyorum. Scoutun başındaki İhsan Derelioğlu ve ekibindeki arkadaşlara teşekkürler.

Sıradaki hedef şimdi nokta atışı transferlerdir.

Bu isimler Türk oyuncularda olur yabancı oyuncularda.

Bu nokta transferleri başta teknik sorumlu Ünal Karaman ve ekibinin belirlediği mevkiler olmalıdır.

Benim dışarıdan takip ettiğim Trabzonspor takımına katkı sağlayacak mevkiler başta stoper, solbek, orta saha savunma ağırlıklı bir kişi, pivot santrafor ve sol kenar hücuma bir kişidir.

Scout ekibinin vermiş olduğu isimler ve teknik ekibin listesinde bulunan isimlerin ince elenip sık dokunarak bu transferlerin asğari dört oyuncunun alınıp, hazırlık çalışmalarında takımla birlikte olmasında büyük fayda vardır.

Trabzonspor’un başta akıllı bir yol izleyen Sn. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimine, Teknik sorumlu Ünal Karaman ve ekibine, çalışan profesyoneller, taraftarlar, yerel medyaya, Dozer Cemil sezonunda iyi çalışmalar diliyorum.

2019-2020 Cemil Usta Futbol Sezonunda Trabzonspor’un yapacağı eksik yerlere takviyelerle birlikte hem Süper Lig’de hem UEFA Avrupa Ligi’nde yarışacağı kadronun kurulup başarılı olacağı görüşündeyim.

Bu arada TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Hayri Tekelioğlu’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.