Haftalardır Spor Toto 1. Ligi’nde liderlik koltuğunda taht kuran İbrahim Üzülmez’in öğrencileri rövanş maçında da Boluspor’u yine Samudio’nun golüyle 1-0 yenerek liderliğini sürdürmesini bildi.

Yeşil-Mavililer zirve yarışındaki takipçilerinden Boluspor’u 15.dakikada Samudio’nun golüyle 1-0 yenerek Rize’ye 3 altın puanla döndü. Böylelikle toplam puanını da 52’ye çıkartarak en yakın takipçisi Ankaragücü’ne de 5 puan fark atan taraf oldu.

Maçın kahramanı Samudio, attığı tek golle ligdeki gol sayısını 17’ye çıkartmış oldu.

Hafta içinde de lig sonuncusu Gaziantepspor’u 5-1 yenen ve Süper Lig’e bir adım daha yaklaşan Yeşil-Mavililer, 17 Mart Cumartesi günü de, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Adanaspor’u konuk edecek.

Atmacalar bu maçta şampiyonluk turunu atacak gibi bir konuma sahip bulunuyor.

Bu sütunlarda sık sık eleştirdiğimiz başta İbrahim Üzülmez’i net bir şekilde tebrik ediyor ve hem ona hem de öğrencilerine cumartesi günkü zorlu Adanaspor maçı için de şimdiden başarılar diliyoruz.

Bu arada Çaykur Rizespor karşısında zirve yarışında ağır yara alan Sait Karafırtınalar ve öğrencilerine hem geçmiş olsun diyor hem de bundan sonraki maçlar için başarılar diliyorum.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ve arkadaşları bu zorlu maçta hatasız ve iyi bir yönetim gösterdiler. Onları da kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.