Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Sayın başkan Ahmet Ağaoğlu seçildikten itibaren, yönetimiyle birlikte taviz vermeden ilkeli, prensipli bir şekilde yollarına emin adımlarla devam ediyorlar. Burada disiplin içerisinde oldukları, çalıştıklarını görmekteyip, izlemekteyim.

Aynı şekilde Ünal hoca, teknik ekibi göreve geldiklerinden itibaren yalnız ve yalnız Trabzonspor yönetimine karşı sorumlu olduklarını bilinci içerisinde disiplinli bir şekilde görevlerinde başarılı olmak için çalışmaktadırlar.

Disiplinin yaptığım araştırmalara göre; “Kişilerin içinde yaşadıkları topluluğa genel düşünce ve davranışlarına uymalarını sağlamak amacıyla alınan önlemlerin bütünüdür”

Bunu niye yazdım?

Trabzonspor futbol takımının yaptıkları her işte görevlerinin bilincinde oldukları şuuru içerisinde bulunduklarının bir göstergesi olduğu için.

Disiplin içinde olan toplulukların genelde her zaman için yaptıkları işlerde başarılı oldukları görülmüştür.

Trabzonspor futbol takımı içinde bulunan futbolcular verilen görevleri disiplinli bir şekilde yapmak için çalışmaktadırlar. Bu da sonuçta eldeki mevcut şartlara göre başarıyı getirmektedir.

Trabzon sevdalıları ve taraftarları da üstlerine düşen görevlerini disiplinli bir şekilde takımlarını desteklemektedirler.

Trabzonspor’daki disiplin, arkadaşlığı, sıcak ilişkileri, karakterli oyuncuları, dostluğu, birlikteliği, beraberlik ve bütünlüğü de oluşturmuştur.

Trabzonspor futbolcu kadrosuna baktığımda, bu saydığım özellikleri sağlayan başta başkan, yönetim kurulu olmak üzere en büyük pay Ünal Karaman ve teknik ekibindir.

Bravo, alkışlar, katı olmayan, disiplin içcerisinde tüm zorluklara rağmen Avrupa kupalarını kovalayan Trabzonspor camiasına...

Not: Kendileriyle barışık olanlar, başkalarıyla uğraşmaz, işlerine odaklanırlar (anonim)