Dünyada Covid-19 virüsü yayıldıktan sonra bakıyorsunuz dünyanın çeşitli yerlerinde o zamana kadar formalite olarak ayakta duran camilerin açılmasını ve orada ezan okunmasına şahit oluyoruz.

Başta Amerika'da başlayan aralarında en büyük kent olan Newyork sokaklarında ki billboardlara Hz. Peygamberimizin hadisleri yazıldığını görsel medyadan görülebilmektedir.

Bunun yanında Holanda’da, Belçika’da, Almanya’da kısaca dünyanın çeşitli ülkelerinde gayri Müslümler korkudan mı nedir İslam dinine sarılmışlardır.

Hatırlayınız Hollanda’ya giden bir bakanımıza İslami kıyafet giydiğinden hava alanlarında bekletilip kendi vatandaşlarımızla konuşmalarını engellemişlerdir.

Oysa camilerden kaldırılan hoparlörler yerine takılıp yukarıda da belirttiğim gibi e-zanlar okunmaktadır. Bütün gayri Müslüm milletler Allah(c.c.) katında tek din olan İslam dinine ister istemez sarılmışlardır.

Enteresandır dünyanın çeşitli ülkelerinde gayri Müslüm bilim adamları İslam  dininin gerçeğini görüp akın akın İslamiyet’i kabul etmektedirler.Örneğin Alman Hobohn Muhammed ismini almış yine Hamid

ismini alan Alman Marcus, Alman bayan Mosler de bu kervana Almanya'da katılmıştır.

Amerikalı Alexander Muhammed simini almış, albay DonaldRockwel yine  Amerika'lı Boart ve Amerika'lı  Tohomans Muhammed ismini almışlardır.

Bitmedi devam ediyor Clayton ve daha birçokları Avusturyalı Devis Avusturyalı bayan Raşide ismini almış.

Fransız Hollandalı, İngiliz, İngiliz, İngiliz, İngiliz, bayan İngiliz İngiliz'ler saymakla bitmemektedir. Diğer milletler devam ediyor İsveç'li Muhammed ismini alıyor.

Japon Abdullah asıl adı Uemura, yine Japon , Japon bayan Japon, Kanada'lı , Macar, Malayalı,  Polonyalı, Sri-lankalı, Seyranlı yazmakla bitmemektedir. Bütün bunlar bilim adamları kendi mesleklerinde kariyer yapmış kendi istekleriyle İslam dinini kabul eden kişilerdir.

Görülüyor ki (inne dinne ğındallahül islam) Allah katında tek din olan İslam’dır.

Önemine binaen tekrarlamak gerekirse bu saydığım zatlar dünyevi kariyerlerinde Prof seviyesinde olan kişiler. Şimdiye kadar yukarıda saydığım ülkeler İslam'a karşı savaş açmışlardır.

Şimdi bakıyorsunuz büyük bir tehlikeyle karşılaştıklarında İslam dininin şemsiyesi altına girme mecburiyetine kalmışlardır.

İslam tarihine baktığımızda, Hz. Musa’la Mısır kralı firavun hikayesini herkes bilmektedir. Hayatı boyunca isyan edip Müslümanları katleden Firavun, ne zaman denizde boğulacağını anladığını Hz. Musa’ya Musa senin inandığın Allah'a bende inanıyorum dedi. Hz. Allah şimdi mi? ve öylece Firavun secde de ölmüş gitmiştir.

İnsanlar korku duymadan İslam dininin dünyevi ve uhrevi ne büyük kurtarıcı bir din olduğunu bir türlü kabullenmemektedirler. Realite bu.