Özel Trabzon Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lise Müdürü Hakan Öztürk ve beraberindeki öğrenciler Arsin Organize Bölge Müdürlüğünü ve sanayi işletmelerini ziyaret ettiler.

Bahçeşehir kolejinden 35 öğrenci ve okul müdürü Organize Bölgesindeki Sakarya Matbaacılık ve Ambalaj Sanayi, Mekap Deri ve Ayakkabı Sanayi, Turan Plastik Sanayi firmalarını ve Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, fabrikalardaki üretim süreçlerini yerinde deneyimleyerek bilgi aldılar.

Okul Müdürü Hakan Öztürk, sanayi bölgesine gerçekleştirdikleri ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirterek, ziyaretin öğrencilerin iş ortamını yerinde görmeleri ve meslek seçiminde bilgi sahibi olmaları açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Konuyla ilgili konuşan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Eğitime büyük önem veriyoruz. Eğitimin sadece okul ortamında değil, hayatın içindeki kurumlarla ortaklaşa yürütülmesinde fayda olduğunu düşünüyoruz. Sanayiciler olarak kapılarımızın tüm okullarımıza açık olduğunu belirtmek isterim” dedi.

Editör: Haber Merkezi