2 günlük programı nedeniyle dün akşam memleketi ve seçim bölgesi Trabzon’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, bu sabah ilk olarak Yeşiltepe İlkokulu’nda karne dağıtım törenine katılarak 1-E sınıfı öğrencilerine karne dağıttı.

Karne dağıtım törenine Bakan Soylu'nun yanı sıra Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Karnelerini dağıttığı öğrencilerle sıralara oturan ve öğrencilik anılarını tazeleyen Bakan Soylu, ardından öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle sohbet etti.

Öğretmenlerin taleplerin ve sorunlarını dinleyerek not alan Bakan Soylu, okulun spor salonu sorununu da çözeceği sözünü verdi. Bakan Soylu, daha sonra okuldan ayrılarak İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katılmak üzere Trabzon Valiliği’ne geçti.

Editör: Haber Merkezi