Trabzon Dil Okulu Eğitim Danışmanı Canan Kelleveziroğlu İngilizce Eğitimi sistemi ve güncel eğitim sistemi hakkında verdikleri eğitimleri anlattı. Kelleveziroğlu Trabzon Dil Okulunda verilen eğitimlerin, sürekli değişen eğitim sistemini takip ederek yeni sınav sistemine uygun öğrencilerin nasıl yetiştirilmesi gerektiğinden bahsetti. Alışılagelmiş metotların dışına çıkarak, vip sınıflarımızda, modern alt yapımızla, seçkin eğitim kadromuzla, öğrenmeyi zevkli hale dönüştürerek başarılara imza atmak hedeflerimiz arasında dedi. Dersleri zorunluluk olmaktan çıkarıp, sevdirerek öğretiyor, öğrencilerimizin özgüvenini artırarak motivasyon çalışmalarıyla güçlenmelerine katkıda bulunuyoruz dedi.

ÖĞRENCİ MERKEZLİ EĞİTİM
Sistem merkezli olmaktan çıkıp kişi odaklı bir eğitim metodu geliştirdik. Öğrenciyi etkin kılan, kişiye odaklı eğitim sistemimizle kaynak sıkıntıları olmadan daha nitelikli eğitimler sunuyor, Öğrencilerimizi Avrupa Dil Yeterliliği normlarına uygun şekilde hazırlıyor, Dil eğitmenlerimiz eşliğinde Uluslararası programlara yönlendiriyoruz.

HER ÇOCUK ÖZELDİR
Trabzon Dil Okulu Kurucuları Necip ve Remzi YAZICI Eğitimleri hakkında şöyle konuştular: Her çocuk özeldir. Onların yapabileceği her şey hepimizin hayallerinin ötesinde. Onların hayallerini küçülten değil, büyüten insanlara ihtiyaçları var. Bizler öğrencilerimize farklısınız, özelsiniz, teksiniz diyoruz. Öğrenci koçlarımız yardımıyla içlerinde var olan potansiyellerini dışa vurmalarını, neler yapabileceklerini görmelerini sağlıyoruz Gerisi kendiliğinden geliyor zaten.

İNGİLİZCENİ GELİŞTİR, KONUMUNU DEĞİŞTİR…
Neden dil öğrenmeliyiz? Neden diller arasında en çok üzerinde durduğumuz dil İngilizce? İngilizce dünya dilleri arasında kabul görmüş bir dil olduğundan İngilizce öğrenmek artık bir gereklilik. Taleplerde doğal olarak bu yönde zaten. Trabzon Dil Okulunda diğer dillerin yanı sıra yoğun olarak İngilizce ağırlıklı programlar var. Eğitimlerimiz öğrencilerimizin dışında tüm kamu kurum personeli, özel kurum personelleri ve halkımızı kapsamakta. Sadece sınavlara hazırlanıp akademik olarak yükselmek ya da sınavda iyi bir puan almak yetmiyor. Yıllarca öğretilen sistem buna uygundu. Artık konuşalım toplum olarak bir adım öne geçelim diyoruz. Herkese İngilizce konuşturmak istiyor, bunu en uygun şartlarda tüm Trabzon halkına yaymak istiyoruz. Trabzon Turizm açısından gelişmekte olan bir ilimiz olduğundan, Trabzon Dil Okulu olarak “Bir Lisan Bir İnsan Parolasıyla” Tüm Trabzon halkını dil öğrenmeye davet ediyoruz. Uygun fiyatlar ve kısa dil programlarımızla sizlerleyiz.

DİL BİZİM İŞİMİZ
Değişen sınav sistemine uygun, güncel eğitim sistemi içerisinde çocuklarımızı sınavlara hazırlamak, doğru adımlarla en kısa zamanda etkili ve verimli öğrenmeyi sağlamak için uzman kadromuzla çalışmalar yapıyoruz. Her türlü eğitim olanaklarını sunarak önlerine ne çıkarsa çıksın güçlü bir şekilde aşmaları için her geçen gün yeni şeyler üretiyoruz. Güçlü nesiller, başarılı öğrenciler yetiştirmek için sürekli araştırıyor, sürekli yenileniyoruz.

SAKIN GEÇ KALMA ERKEN GEL…
Dil programlarımızın dışında her yaş gurubu öğrencilerimizle, okul derslerine ve sınavlarına yardımcı çalışmalarımız, Orta ve lise etüt, özel ders , üniversite hazırlık çalışmalarımız son hızıyla sürüyor.

Editör: Haber Merkezi