SONNOKTA ONUR ŞAFFAK - Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği (TSİAD) Başkanı Sırrı Eren, yönetim kurulu ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Eren, başlattıkları ‘Dünyanın Fındığı Burada’ kampanyası ile ilgili bilgi vererek TSİAD’ın tarihi ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

TSİAD’ın Trabzon’un en eski kurulan iş adamları derneği olduğun belirten Eren, “Gelenekleri olan bir derneğiz. Bizde Yönetim Kurulu Başkanı 2 yıl görev yapıyor, ardından görevini başkan yardımcısına devrediyor. Ben de 8 yıl Yönetim Kurulu Üyeliği’nden sonra Genel Kurul’da Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildim. 2 yıl görev yapacağım” dedi.

TSİAD yönetimi gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu

TANITIMA KATKI AMACINDAYIZ
‘Dünyanın Fındığı Burada’ kampanyası ile ilgili Eren şöyle konuştu: “Biz göreve geldiğimizde dedik ki, Trabzon’un tüm sorunlarının içinde olacağız ve fikrimizi açıklayacağız. Bunun akabinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Ticaret Borsası’nı ziyaretimizde fındığın tanıtımına katkı vermek istediğimizi söyledik. Eyüp Ergan başkanımız da bu yaklaşımımıza çok olumlu yaklaştı ve çok memnun olduğunu söyledi. Şimdi Ağustos ayındayız. Ağustos ayı fındık ayı ve bu ayda fındığın konuşulması gerektiğini söylüyoruz. Balık zamanı da balığın konuşulması gerektiğini dile getireceğiz.”

SOSYAL MEDYANIN GÜCÜ ÇOK ÖNEMLİ
“Fındığın konuşulması adına böyle bir etkinlik düzenledik. Fındık çeşitli kesimlerce konuşuluyordu ama sosyal medya çok güçlü, burada da konuşulsun istedik. Herkes sosyal medyada görüşünü açıklıyor. Fındığı sosyal medyaya taşımak amacındayız. Herkes memnuniyetini ve şikayetini, fındığın dünya pazarında ki yeri ile ilgili görüşünü paylaşsın amacındayız. Dünyada pek çok insanın yediği fındığın için de Türk fındığı var. Biz de bunun için ‘Dünyanın Fındığı Burada’ diye slogan ürettik.”

SLOGANIMIZ ÇOK BEĞENİLDİ
“Fındıkla ilgilim ürettiğimiz slogan çok da beğenildi. Olumlu tepkiler alıyoruz. 2 - 8 Ağustos tarihleri arasında da herkesi ‘Dünyanın Fındığı Burada’ hashtagi ile paylaşım yapmaya davet ediyoruz. Bu paylaşım görüş de olabilir, bir fotoğraf da olabilir. Tek amacımız var, o da farkındalık yaratıp fındığımıza katkı sunmak. Herkesin desteğini bekliyoruz ve ‘Dünyanın Fındığı Burada’ paylaşımlarının rekor seviyeye ulaşmasını amaçlıyoruz.”

Editör: Haber Merkezi