40 seneyi aşmış Türkiye’nin başına bela olan terör örgütleri devletimiz tarafından zaman zaman kalleş ve hain yüzlerini göstermektedirler. Türkiye olarak defaatle bu hain örgütleri bitirme noktasına getirmesine rağmen emperyal güçlerin desteğiyle bir türlü ortadan kaldırılamadı.

Şimdi bakıyorsunuz, yıllardır sözde müttefik olarak görülen ülkeler, başta Amerika devleti terör örgütlerine devamlı binlerce tır dolusu mühimmat ve silah yardımı yapıyor. Bu sözde müttefik Türkiye'nin insan ve ekonomik gücünü çökertmeye çalışıyor.

Allah'ın işine bakınız ki terör örgütlerine yardım eden Amerika Kovid-19 virüsüne karşı öyle aciz duruma düşmüş ki ülkemizden utanmaz dan sıkılmaz dan yardım talep etmeye ve dilenmeye başlamıştır.

Biz Türk Milleti olarak bize işi düşen emperyal devletler hain de olsalar merhametimizden dolayı onların ölmesine göz yumacak kadar gaddar değiliz. Yardımlarımızı en üst düzeyde yapmaktayız. Nerede

Amerika'nın  modern silah güçleri. Havada uçakları kilitleyen ve buna benzer bir hayli teknolojiye sahip olan Amerika görünmeyen virüsün karşısında boks tabiriyle nakavt olmuştur.

Diğer emperyal güçlere sıra gelince bunlar; Fransa, İngiltere, Hollanda, Almanya daha birçok devletler Türkiye'yi ortadan kaldırabilmek için devamlı terör örgütlerine silah ve mühimmat yardımlarını açıkça yapmaktadırlar.

Biz ülke olarak ne yapıyoruz bunlara karşı, insanlığımızı ön plana çıkararak dünyanın neresinde insan varsa bütün gücümüzle ölmemeleri için bunlara yardım elimizi uzatarak hayatta kalmalarını sağlamaktayız.

Müslüman Türk milletinin en önemli özelliklerinden bizim yaptığımızdır.

Türk milletine de bu yakışır.

Önemine binaen bir daha vurgulamak gerekiyorsa yukarıda bahsettiğim emperyal güçler virüs nedeniyle öyle aciz duruma düşmüşlerdir ki en basit  maske dahi yapamamaktadırlar.

Biz Türkiye olarak bildiğim kadarıyla başta Amerika ve Avrupa olmak üzere 170 devlete yardım yapmaktayız. Öyle aciz duruma düşmüşler ki gözümüzün içine bakıp devamlı bizden yardım beklemektedirler.

Ama biz şunu iyi bilmekteyiz ki dünya bu virüs illetinden normale döner dönmez başta emperyal Amerika olmak üzere diğer Avrupa devletleri yine Türkiye 'ye karşı aynı hainliklerini sürdürecektir bundan hiç şüpheniz olmasın.

Çünkü; ülkemiz Müslüman Türkiye  olduğu için, her şey orada bitiyor. Bu hain emperyal güçler zulümlerine ne kadar devam ederse etsinler, “zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı vardır.”

Nitekim şu veya bu modern silahlara sahip olsanız da hainliğiniz yüzünden kaybedeceksiniz, vesselam.

***

Not: Her ne kadar bu virüs illeti nedeniyle Ramazan Bayramı’nı bir araya gelip kutlayamama üzüntüsü içinde olmamıza rağmen bu vesile ile Ramazan Bayramı Türk islam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirerek

Kovid-19 virüsünden kurtulmaya vesile olmasına Allah’tan (c.c.) niyaz ederim.