Trabzonspor son maçında coştu. İnsan diyor ki neredeydiniz şimdiye kadar. Onca kritik karşılaşmalarda yokları oynayan, oyun kuramayan, pozisyon üretemeyen bordo- mavililer küme düşme mücadelesi veren Kayseri karşısında aslan kesildi.

Trabzonspor’un hiç bir şaibeli maçı yoktur. Bu karşılaşmayı da kazanmak için sahaya çıktı yalnız madem böyle üst performans sergileyebiliyorsanız neden o kritik maçlarda da göstermediniz kardeşim. Eğer yapabilseydiniz yüzde yüz şampiyonduk.

Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken şampiyonluğu Başakşehir’e hediye ettik.

Onca taraftarı üzmeye, isyan etmesine gerek var mıydı. İçinde ki cevheri ortaya çıkaracak maçlarda kayıptınız. Ondandır ki taraftar size kırgın.

Tabi ki bu olay sadece futbolcularla sınırlı değil. Başkan ve yönetimini de unutmuş değiliz. İyi günlerde ekranları süsleyen yönetici beyler işler kötüye gitti mi ortadan bir anda kayboldular.

Özellikle başkan Ağaoğlu’ndan beklenmeyen performans taraftarın kafasını karıştırdı? Olayı tam açmayacam ama başkanın kaçan şampiyonluk için kendisine gelen eleştirilere ciddi açıklama yapmalı ki taraftarın gazı alınsın. Aksi halde delege de inanılmaz tepki var. Bu tepkinin şehire yayılması halinde yönetimin ayakta kalma şansı olamaz.

Karşılaşmaya dönecek olursak futbol iyi ama zamanlama yanlış. Oymadığı futbolu sürdürebilseydi açık ara şampiyondu, (tabi ki hakemlerin düzgün maç yönetimi çok önemli)

Acısıyla, tatlısıyla bu ligi de 2. bitiren bordo mavili futbolcuları kutlarım. En son sınavda çarşamba günkü kupa maçı. Bu maçın alınması halinde Trabzonspor derin bir nefes alacaktır. Yönetimin parolası Bu maçı alacağız başka yolu yok...