Edinilen bilgiye göre, eğlenmek için gittiği mekanda çıkan tartışma sonrası silah ile vurulan 38 yaşındaki Serkan Ören olay yerinde hayatını kaybetmesinin ardından Jandarma ekipleri olayla alakalı geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay sonrası gözaltına alınan 4 şahıs Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilerek ifadeleri alındı.
Serkan Ören’in 04.00’da mekanda tartıştıktan sonra olay yerinde ayrıldığı ve bir süre sonra tekrar olay yerine döndüğü ve çıkan 2. kavgada işletme çalışanlarından birinin tabancayı ateşlediği öğrenildi. Karın bölgesinden vücuduna mermi isabet eden Serkan Ören’in araç ile olay yerinden ayrılırken sürdüğü aracın direksiyon başında hayatını kaybettiği öğrenildi.
Trabzon İl Jandarma Olay Yeri inceleme Komutanlığına bağlı ekipler; otelde bulunan güvenlik kamera görüntülerine el koyarak incelemeye aldı. Gözaltına alından 4 kişiden ‘El Svabı’ örnekleri alınarak Ankara Jandarma Kriminal Daire Başkanlığı'na gönderildi. Ankara’dan gelecek olan sonuç ile tetiği çeken şüphelinin belirleneceği kaydedildi.
Editör: Haber Merkezi