Akıllı Batarya Garantisi, Panasonic Toughbook cihazlarının akıllı batarya yönetimiyle mobil çalışanların verimliliğini sürdürmeye yardımcı oluyor.
 
Panasonic sektörün ilk Akıllı Batarya Garantisi'ni Toughbook'un dayanıklı notebook, tablet ve el terminalleri için duyurarak kurumların mobil işgücü verimliliğini otomatik olarak sürdürmesine yardımcı oluyor.
 
Üç yıllık Toughbook Akıllı Batarya Garantisi'nde, bataryanın ömrünü sürekli takip eden ve değişim gerektiren seviyelere ulaştığında yöneticiyi bir e-postayla uyaran analitik çözümü kullanılıyor. Bataryanın ömrü orijinal şarj kapasitesiyle kıyaslandığında belli bir yüzdeye ulaşınca yöneticiye uyarı amacıyla gönderilen bir e-posta bildirimi ile bataryanın değişimi için zaman belirleyecek kadar süre sunuyor. Devamında bataryanın değişmesi gerektiğinde ise kırmızı e-posta bildirimi gönderiliyor. Bu bildirim aynı zamanda Panasonic'ten de bir arama yapılmasını ve teslim edilecek yeni batarya için gerekli ayarlamaların yapılmasını sağlıyor.
 
Garanti sayesinde, bünyelerinde çok sayıda Panasonic mobil cihazı kullanan kurumların batarya değişimiyle ilgili maliyetleri azalırken yeni batarya gerektiğinde hemen temin edilerek olası aksama süreleri en aza indiriliyor.
 
Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler bünyesinde yer alan Çözüm Servisleri'nden sorumlu Genel Müdür Jon Tucker, konuyla ilgili “Öncülük eden ve Panasonic'in akıllı batarya sektöründeki inovasyonlarının üzerine kurulan bu akıllı garanti, hem rahatlık hem de kurumlara gerçek faydalar sağlıyor. Normal bir dayanıklı cihaz bataryası maliyetinin neredeyse yarısıyla garanti sahipleri, otomatik olarak çalışan batarya görüntülemesine ve üç yıllık süre içerisinde gerektiğinde batarya değişimine sahip olabiliyor” dedi.
 
Akıllı Batarya Garantisi'ne sahip olan müşteriler, B2M Solutions'ın Elemez adı verilen gerçek zamanlı analitik platformundan güç alan Panasonic'in Smart Service Lite analiz yazılımını cihaza yükleyerek bu özelliklerden faydalanabiliyor. Müşteriler aynı zamanda ellerindeki tüm mobil cihazların performansını ve çalışma durumunu saptayıp, analiz eden, depolayan ve rapor eden Toughbook Smart Service performans analitik paketinin tamamına 60 günlük deneme süresiyle sahip olabiliyor. Bu bulut temelli Hizmet olarak Yazılım çözümleriyle yöneticiler aralarında aksatıcı olayların, uygulama kullanımının, ağ performansının ve sinyal kuvvetinin yer aldığı daha geniş yepazeli gerçek zamanlı verilere erişebiliyor.
 
B2M Solutions Gelir Yönetiminden Sorumlu Yönetici Gary Lee ise “Dünyanın dört bir yanındaki kurumsal müşterilerimiz ile olan ilişkilerimiz sayesinde düzgün çalışan bataryaya sahip olmanın mobil çalışanların en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu biliyoruz. Panasonic'in kurumlar için kritik olan bu çözümde B2M'yi seçmesinden mutluluk duyuyoruz. Hizmetin bir parçası olarak biz de Panasonic'in müşterilerine Panasonic cihazlarının batarya ömrü üzerinde tam görünürlük ve yönetim sağlayan gerçek zamanlı analitikler sunuyoruz.
 
Panasonic Toughbook Akıllı Batarya Garantisi tüm cihazlar üzerinde standart olan 6 aylık batarya garantisini üç yıl seviyesine çıkarıyor.

Editör: Haber Merkezi