Volkswagen'in AO/SUV segmentinde yer alacak ve dinamik dış tasarımı ile segmentinin iddialı bir oyuncusu olacak yepyeni modeli, T-Roc. sahip olduğu üstün ürün ve teknoloji özellikleriyle Şubat ayının ikinci haftasından itibaren showroomlarda yerini aldı. “Doğuştan özgüvenli” sloganı ile lansmanı yapılan ve dinamik tasarımı ile fark yaratan T-Roc, Volkswagen Trabzon Yetkili Satıcısı ve Servisi Bahadır Otomotiv’de otomotiv tutkunlarını bekliyor. Bahadır Otomotiv Grup Satış Müdürü Ömer Kemerkaya, “Şu an Türkiye’ye 150 ps dsg 1.5 benzinli motorları gelmekte. Önümüzdeki aylarda tdi motor seçeneği showroomlarımızda yerini alacak. T-Roc, 170 bin ile 227 bin TL arasındaki fiyat seçenekleriyle Bahadır Otomotiv’de değerli müşterilerimizi bekliyor” dedi.

T-ROC ÜRÜN BİLGİLERİ:
T-Roc modelinin dış çizgilerine bakıldığında krom detaylı ön ızgara dikkat çekmektedir. Aynı zamanda panoramik cam tavan ve 4 farklı çeşit tavan rengi müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur. Highline donanım seviyesinde 17" Kulmbach alüminyum alaşım jantlar standart olarak yer almaktadır. T-Roc modelinin 445 litrelik bagaj kapasitesi olup bir üst segmenti olan A/SUV'da bulunan modeller ile rekabet edecek hacim ve kullanışlılığa sahiptir.

TASARIMDA ÖZGÜNLÜK
T-Roc modelinin özgün ve etkileyici görüntüsünü pekiştiren tasarım detayları incelendiğinde ilk bakışta ön ızgara tasarımı ile uyumlu dinamik bir görünüme sahip LED farlar dikkat çekmektedir. Ayrıca T-Roc modeline özgü tasarıma sahip LED gündüz sürüş farlar, tamponda yer almaktadır. Yan taraftan bakıldığında A sütunundan başlayarak tavan boyunca ilerleyen hokey sopası şeklini andıran krom şerit ve krom tavan rayı yer aldığı görülmektedir. Arka bölümden bakıldığında ise egzozlarda yer alan krom çerçeve detayları bagaj üzerinde yer alan tasarım çizgileri ve LED teknolojisine sahip stop grubu T-Roc modeline sportif bir hava katmaktadır.

KİM OLDUĞUNU DÜNYAYA GÖSTER
T-Roc’un dış tasarımı sahip olduğu karakteri çekinmeden dışa vuruyor. İlk bakışta öne çıkan tasarım öğelerinden biri, A sütunundan başlayan ve tavan çizgisini çepeçevre saran parlak krom şerit… Hokey sopası formundaki bu eşsiz tasarım öğesi, aracın coupe-esque tarzını ve tavan uzunluğunu ufacık bir dokunuşla açıkça vurguluyor. T-Roc, aynı zamanda sahip olduğu sıra dışı ön tasarımı ve keskin çizgilerle şekillendirilmiş yan panelleri ile güçlü ve kendine güvenen bir görünüm kazanıyor.

SİZE BİR SIR VERELİM
Aslen bir compact crossover olan T-Roc, bu denli sportif bir coupe görünümünü yakalamış olmasını, geniş iz mesafesine ve aracın yerden yüksekliği ile kontrast sağlayan alçaltılmış tavan çizgisine borçlu. Tüm otomobil tasarımcılarının elde etmeyi hayal ettiği bu kombinasyon, Volkswagen’in modüler platformu MQB sayesinde mümkün olabildi ve tasarımcılarımız, belki de ilk kez kendilerini tam olarak ifade edebilecekleri bir otomobil tasarladı. T-Roc, belki de bu yüzden her yönüyle kullanışlılık ve detaylara takıntılı olduğu kadar, aynı zamanda oldukça klas ve de havalı görünüyor.

HAZIR MISINIZ? GÖZLERİNİ ONDAN AYIRAMAYANLAR OLACAK
Gittiğiniz her yerde, sizi takip eden gözlerle karşılaşacaksınız. Dinamik tasarıma sahip LED stop lambaları sayesinde T-Roc, sizi ve sokaktaki gözleri nasıl etkileyeceğini çok iyi biliyor. T-Roc Highline donanımında karşımıza koyu kırmızı renkte çıkan bu lambalar, ona kendinden emin bir duruş kazandırıyor. Enerji tasarruflu LED’lerle donatılan bu arka stop lambaları, hem gündüz hem de gece saatlerinde daha fazla görünürlük sağlıyor. T-Roc Highline’ın sahip olduğu ön tasarım tüm bakışları üzerine çekecek. Sadece LED farlar değil, yuvarlak görünümlü LED gündüz sürüş farları da dikkatleri üzerine çekmek konusunda iddialı. Sis farlarının hemen üzerine konumlandırılan dikkat çekici LED gündüz sürüş farları, T-Roc’a estetik ve dinamik bir tasarım katıyor.

BAZEN BİR DOKUNUŞ TÜM HAVANIZI DEĞİŞTİRİR
Benzersiz görünmekle yetinmek, pek T-Roc’a göre değil. O, size benzersiz duygular yaşatmak da istiyor. T-Roc’un isteğe bağlı olarak sunulan panoramik açılır cam tavanını tek bir dokunuşla açabilir ve özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz.

ÖZGÜVEN, VÜCUT BULDU
Dinamik tasarımlı tavan görünümü ile daha ilk bakışta gözler T-Roc’a çevriliyor. Boydan boya uzanan krom çıtalar, hem uzun tavan çizgisini vurguluyor hem de SUV’un karakterini ortaya koyuyor.

GÖZLERİ ÜZERİNE ÇEKECEĞİNDEN EMİN
Çerçeve içine alınmış çarpıcı arka tasarımı ile T-Roc Highline, hayranlarına âdeta bir görsel şölen sunuyor. Dengeli bir kontrast oluşturan krom kaplamalı tasarım ayrıntıları, hem dinamik hem de zarif bir şehirli imajı çiziyor. Kendinden emin tasarımı ise hem özgüvenli bir duruş sergiliyor hem de koyu kırmızı arka stop lambaları ile hoş bir yatay görünüm sunuyor. Kendi karakterinizi tamamen size özel bir T-Roc’ta yansıtmaya hazır mısınız? İsteğe bağlı olarak sunulan farklı tavan rengi seçenekleri sayesinde şık bir kontrast yakalayabilirsiniz.

RAHATINIZI DÜŞÜNEN BİRİYLE YOLCULUK DAHA GÜZEL
Sıra dışı şıklıkta bir tasarım ve yüksek konfor standartları tek vücutta buluştu. T-Roc’ta standart olarak sunulan havalandırma sistemi “Klimatronik” konforu sizi bekliyor. Bu klima sistemi sayesinde hem sıcak yaz hem de soğuk kış günlerinde etrafınızdaki manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. H 02 App-Connect uygulamasıyla akıllı telefonunuzda bulunan içerikleri, bilgi ve eğlence sisteminin dokunmatik ekranına yansıtmak çok kolay. MirrorLink, Apple CarPlay ve Android Auto uygulamalarıyla telefon, mesaj ve müzik gibi en önemli akıllı telefon fonksiyonlarına, seyahatiniz esnasında kolayca erişebiliyorsunuz. Hem de bilgi ve eğlence sisteminizde bulunan ekran üzerinden kolay, güvenli ve konforlu bir şekilde. H 03 Oldukça cömert ve konforlu bir kullanım sağlayan T-Roc, hayal gücünüzü yansıtmanız için size gerekli tüm özgürlüğü sunuyor. T-Roc Highline’ın standart olarak sunulan ekipmanları yolcularınıza da aynı hissi yaşatmak için tasarlandı. T-Roc’a hem sportif hem de şık bir görünüm kazandıran standart olarak sunulan “Gem” kumaş döşemesi ile kaplanmış koltuklar ve verimli saklama gözleri, size her detayda yüksek konforu hissettiriyor. Dijital gösterge paneli ”Active Info Display” T-Roc’a benzersiz bir şıklık katıyor.

BAŞKALARINI DEĞİL, SİZİ YANSITIR
Başkalarının ne düşündüğü değil, sizin ne düşündüğünüz önemli. Standart olarak sunulan yenilikçi dijital gösterge paneli ”Active Info Display” ve mobil bağlantı arayüzü “App-Connect” gibi birbirinden farklı bağlanabilirlik ve multimedya özelliklerine sahip T-Roc’ta artık bilgilerin görünümünü istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Yolculuklarınız sırasında T-Roc size ihtiyaç duyabileceğiniz tüm özgürlüğü ve konforu sunuyor.

KONFORUNUZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
İsteğe bağlı olarak sunulan bu kör nokta uyarı sistemi “Blind Spot Detection” kör noktada herhangi bir aracın olup olmadığını kontrol ediyor ve tehlikeli bir şekilde şerit değiştirmenize engel oluyor. Ayrıca park yerinden çıkmak için yapılan geri manevralarda arka tamponda yer alan sensörler sayesinde görüş noktası dışında kalan ve yaklaşan diğer araçlar hakkında da sürücüyü uyarıyor. Tehlikenin devam etmesi durumunda ise gerekirse aracı durduruyor. Elektrikli bagaj kapağını sürücü koltuğundan veya uzaktan kumandalı anahtar üzerinden kolayca kontrol edebilirsiniz. Bir yere çarpmaması için bagaj kapağının yüksekliğini isteğiniz doğrultusunda kolayca ayarlayabilirsiniz. İşinizi tamamladıktan sonra bagaj kapağını tekrar kapatmak için bagaj bölmesinde bulunan küçük düğmeye basmanız yeterli. İsteğe bağlı olarak sunulan sürücü profillerinden size ve ihtiyaçlarınıza uygun bir profil seçebilirsiniz: Normal, Eco, Sport, Konfor veya Bireysel. Bu sayede sadece motor ve şanzıman değil, sürücü destek sistemleri de duruma göre uyarlanarak adapte edilir. Dilerseniz bireysel profili kullanarak kendi ayarlarınızı belirleyebilirsiniz.

DAHA SPORTİF VE DAHA GÜÇLÜ BİR GÖRÜNÜM MÜ ARIYORSUNUZ?
T-Roc için R-Line dış tasarım paketini keşfetme sırası sizde. Gövde rengine boyanmış tampon, dinamik tasarımlı hava girişleri ve ızgara üzerindeki “R-Line” logosu sizi büyüleyici bir şekilde karşılıyor: T-Roc, R-Line paketi tasarımı ile size hem güçlü hem de kendinden emin sportif bir ön görünüm sunuyor. Bunun yanı sıra isteğe bağlı olarak sunulan 19" alüminyum alaşımlı “Suzuka” jantlarla T-Roc, daha dikkat çekici bir görünüme sahip olabilir.

Editör: Haber Merkezi