İleriye sürdüğümüz öngörü içerikli her tespite özellikle hayata Batı penceresinden bakan Frenk kafalı insanlar "komplo" deyip bizi bloklamak istediler. Yaygın ve azgın medyada onların sesleri yüksek çıktığı için özde olmasa da zahirde bizi bastırır gibi oldular.

Yirmi yıldır söylediklerimizin cemi şuydu:

1-Türkiyede iktidarlar muktedir değil gerçek iktidar Batı'nın çıkarlarıdır.

2-Millet, oy vererek kendini temsil edenleri seçse de seçtikleri vekiller millete değil bir avuç küresel rantçı için çalışmaktadır.

3- Bütün bölücü hareketler haklar için değil Türk milletini belli bir ağırlıkta tutmak için teyakkuza geçirilmiştir.

4-Din kisveli hemen bütün yapıların arkasında Batı ve onun maşası olan şeyhler, din uluları ve din baronları vardır.

5-Atatürk'e cepheden saldıran her yapı, ecnebi peyniri ile beslenen peynirci yaratıklardan ibarettir.

6-İhale ve paylaşım işlerinden elde edilen büyük götürmeler dönüp dolaşıp bize kurşun sıkan kahpelerin çanağına çalışmaktadır.

7-Türk milletinin menfaatlerini kendi menfaatlerinin önüne koyan hiçbir sosyal, siyasal veya sivil teşkilat bu milletin sevceği bir sunumla millete takdim edilmemektedir.

8-Yayın, neşriyat, sanat, spor ve müzik genelde Türk milletinin terennümlerine değil zararlı cemiyetlerin tekeline hizmet etmektedir.

9- Yanlış isimler, sahte kahramanlar, acayip tipler milletin önüne idol diye konmakta gerçek insanların önü değersizleştirme kumpanyasıyla kesilmektedir.

Bu dokuz tespiti yaptığımızın üstünden yıllar geçti. Adamlar eskidi, suratlar yaşlandı ama değişen pek de bir şey olmadı.

Son bir yıldır memlekette bir ümit ışığı belirdi. Memleketin idaresini uhdesinde tutanlar bütün yanılmalarına rağmen Türk milletinin istediği istikamete evrildi. Önce cemaat denen şeytani yapı bunlara çimento yapıldı. Sonra "kemale erdik, zeval gelmez diyenler"in iteklemesiyle güç zehirlenmesine uğrayıp yönetme işine de talip olunca bu zebaniler, uyuyan zihinler uyandı. Hop deyince ilk ayılan baş "darbe" silahıyla yok edilmeye çalışıldı. Bu kuşatmayı milletin de yardımıyla yarıp çıktılar. Demek ki damdan düşmeden bazı şeyleri idrak etmek mümkün değilmiş.

Çözüm sürecinin Kürt devleti kurmanın çilingiri olduğu da anlaşılınca, Suriye'de olan bitenlerin Esad'ın Esed olmasıyla ilgisinin de olmadığı ortaya çıkınca bir de Barzani denen asırlık ihanet fosilinin niyeti berraklaşınca amalar görür oldu her şeyi.

Yıllardır söylemden eyleme geçmeden duran Devlet de inisiyatif alınca karanlıklar aydınlığa çıkmaya başladı.

Bize komplocu diyenler bilirim utanmazlar da bari galibiyetimize gölge olmasalar.